Prețuri pentru noul Ioniq 5 în România: SUV-ul electric pornește de la 51.000 de euro

Dă şi tu share articolului

Prețuri pentru noul Ioniq 5 în România:

Există două niveluri de echipare pentru SUV-urile electrice: high-end și lux. Producătorul asiatic a lansat noul Ioniq 5 acum o lună. Versiunea standard a conceptului Hyundai 45 este un SUV compact cu emisii zero, cu o infrastructură de încărcare de 800 V. Acum este momentul să aflăm câți bani costă în România.

Clienții români au două niveluri de echipamente: high-end și lux. Noul Ioniq 5 este disponibil în prezent și în două versiuni de putere, ambele echipate cu o baterie de 72,6 kWh. Mai târziu, va fi introdusă o versiune cu o baterie de 58 kWh.de la 51.000 de euro.

Pleaca de la 50.884 euro cel mai ieftin Ioniq 5 pe care îl puteți comanda în România este versiunea cu un singur motor electric (nivel avansat de echipament), care are 217 cai putere și 350 Nm cuplu.

Aceste resurse sunt suficiente pentru a ajunge la 100 de kilometri pe oră în 7,4 secunde. În ceea ce o privește, autonomia maximă de croazieră anunțată de Hyundai a atins 480 de kilometri. Prețurile pentru acest model încep de la 50.884 euro, inclusiv TVA.

Lista dotarilor standard include jante cu diametrul de 19 inci, faruri și stopuri cu LED-uri, oglinzi exterioare electrice, încălzire și lumini de semnalizare încorporate.

Apoi, un sistem automat de aer condiționat în două zone, o cameră pentru marșarier, un ceas de bord digital, un volan înfășurat în piele și încălzit, interioare parțiale din piele / țesătură și o baterie rapidă “la bord” trifazată de 10,5 kW sistem de încărcare. Actuala versiune de top este la nivelul echipamentelor de lux și este echipată cu două motoare electrice, astfel încât tracțiunea integrală poate oferi 305 CP și cuplu de 605 Nm. În aceste condiții, 0-100 km / h durează 5,3 secunde.

Aproximativ 3.000 de euro reducere
Pentru aceștia din urmă, clienții români trebuie să plătească cel puțin 58.619 euro taxă pe valoarea adăugată. Indiferent de versiunea comandată, Hyundai România oferă și o reducere de aproape 3.000 de euro din prețul de listă. Noul Ioniq 5 poate fi cumparat și prin programul Rabla.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment