Gadgeturile copilariei. Farmecul filmelor la VHS, vazute astazi pe un sistem Home Cinema cu Blu-ray

Dă şi tu share articolului

Pentru români, castele VHS o revoluție. Cu 20-30 de ani in urma emisiunile TV rigide de la acea vreme. Acum douăzeci și 30 de ani, când televiziunea difuza câteva ore de programe pe zi și difuza programe rigide cufundate în stilul de viață comunist, filmele de pe castele VHS aduceau aer proaspăt românilor care doreau să afle despre lumea de dincolo de granite. Familiile se adunau în perechi într-o cameră pentru a viziona „videoclipuri”. Nu contează ce film rula Același lucru ra valabil și pentru limba difuzării. Acest lucru are legătură cu faptul că oamenii, peisajele, modul lor de viață nu sunt în concordanță cu dezvoltarea țării noastre.

Îmi aduc aminte că primul film VHS pe care l-am urmărit a fost Rambo de Sylvester Stallone. Aceasta fusese o casetă cumpărată de la un vecin din Ungaria, poreclită de Irina-Margareta Nistor. Nu am înțeles mare lucru. Dar acea senzatie era wow. Deci o bucata tehnologie în casă este chiar mai interesantă decât televizorul.

VHS a trăit în țara noastră în perioada glorioasă de la sfârșitul anilor 1980 și după revoluție dar asta se intampla si peste hotare la vecinii nostrii Sarbi sau unguri. Cu toate acestea, Video Home System a fost lansat de japonezi de la JVC în 1976 și a cucerit rapid țările dezvoltate, unde existu la vremea aceea numeroase magazine pentru închirierea casetelor video.

Îmi amintesc încă că l-am văzut pe Jean-Claude Van Damme (Jean-Claude Van Damme), Bruce Lees (Bruce Lees) nu m-au m-au surprins și cu Michael J. Fox (Michael J. Fox) și Christopher Lloyd cu filmul meu preferat „Înapoi in viitor”. În toate aceste cazuri, se spune adesea

Acum, nimeni nu este îngrijorat că playerul va distruge banda, asa cum era la vremea aceea iar calitatea imaginii nu va fi pierdută de fiecare dată când este folosită. Poziția videoclipului VHS este înlocuită de un sistem home theater cu player Blu-ray, care oferă un sunet clar și complet și imagini absolut splendide.

Sistemul 3D home cinema LG Blu-ray este unul dintre cei mai importanți descendenți ai casetelor VHS. Cu tehnologia 3D avansată, LG oferă o experiență bogată de vizionare 3D și un sunet 3D mai realist. Imaginea are o calitate specială care vă permite să descoperiți detalii pe care nu le-ați putut observa până acum, iar cu tehnologia audio LG, puteți obține acum cea mai confortabilă experiență 3D.

Folosind astfel de gadgeturi, vă puteți bucura de diverse aplicații de stil de viață, jocuri interactive și servicii VOD prin interfața Smart TV a LG. Astfel de sisteme inteligente pot fi integrate perfect în casa dvs. și pot comunica cu gadgeturile dvs sincorinzandu-le. Tot ce trebuie să faceți este să vă conectați dispozitivul mobil și să redați muzica, filmele sau imaginile preferate pe ecranul televizorului.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment