Autovit.ro – Cel mai mare site de vânzări auto din România – Review

Dă şi tu share articolului

Esti în cătuarea unei mașini second hand poate și chiar noua? Ei bine a venit momentul să aflăm împreună unde ar fi cel mai indicat să cauți.

Știu că alegerea unei mașini presupune o căutare minoțioasă și uneori pare stresant dar iata ca aveti unde cautati sau sa postati un anunt daca vindeti o masina
Astăzi vom vorbi despre un site celebru unde poți găsi autovehicule fie second hand fie noi.

Este vorba de autovit. Poate unul dintre cele mai populare site-uri de anunturi din Romania unde poti posta anunturi cu masini este acestae. A fost achiziționat la finele anului 2009 de grupul media sud-african Naspers. Auto vit este o platformă gigantică unde fiecare își poate vinde mașina fie că ești persoana fizică sau o companie.
Pe autovit găsești tot ce ți-ai putea închipui de la autoturisme vechi la noi inclusiv motociclete, remorci etc.


Totodată site-ul autovit.ro are peste 200 000 de vizitatori unici pe zi iar pe luna un trafic aproxiamtiv 5.000.000 de vizitatori unici ceea ce il face cel mai mare site de vnzari auto auto.
Poate știți cei din București celebrul târg auto din vitan. Ei bine site-ul https://www.autovit.ro este cel al târgului de mașini.

Ei bine cele mai multe autoturisme căutate de oameni sunt pe autovit bucurești.
Printre cele mai cautate masini de vanzare pe autovit.ro sunt mercedes, bmw, volkswagen si audi
Ca și interfață, site-ul arată foarte bine, este intuitiv nu am ce comenta. Designul este unul user-friendly. si mai mult de 30 000 de anunturi active.

Pe autovit.ro exista si optiuni de promovare.

Pentru a creste sansele de a vinde masina, e bine sa ai o vizibilitate cat mai buna pe site. Pentru asta, ai la dispozitie serviciile de promovare.

Promovarea TOP costa 0.35 de euro/zi, iar anunturile zilei 2.13 euro/zi

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment