Ce sa faci cu o zi înainte de traseu

Dă şi tu share articolului

Poate că acest subiect îi frământă pe foarte mulți dintre cei care doresc să obțină permisul de conducere. Așa că m-am gândit să scriu un articol pe tema aceasta.

Ce sa faci cu o zi inainte de traseu?

Cu siguranță examenul de condus (traseul) poate cel mai greu examen al vieții, dat fiind faptul că este o probă încărcată de emoții și concentrare maximă. Calmantele pot ajuta în ziua examenului. Am auzit și eu cazuri de persoane care au putut să-și stăpânească emoțiile. Ideea e să transformi emoțiile în emoții constructive. Trebuie să fi-ți siguri cu voi și să nu cădeți pradă emoțiilor.

Este drept că mulți poate nu merită să ia din prima, sau din a doua, sau a treia. De ce? Pentru că nu se simt confortabili cu ei atunci când conduc mașina. Iar ca să ajungi să fiu mai bun trebuie să progresezi, sa te ,,antrenezi” să conduci cât mai mult.

Și este de înțeles că înainte de examen nu dormi și tot timpul la manevrele pe care le vei face traseul pe care îl parcurge cu polițistul examinator.

Nu există un regulă minune care să se aplice, dar tot ceea ce voi este faptul că înainte de examen trebuie să vă simțiți pregătiți.

Trebuie să faceți în așa fel încât să dormiți bine în noaptea aceea pentru că la examen să fiți odihniți. Lipsa odihnei și somnul nu vă va da concentrare și șansele să comiteți greșeli vor fi mari.

Exceptând partea aceasta. Este indicat să vă luați o ședință două pentru a vă putea intra în mână cu deprinderile.

Este ca și la sportivi antrenamentul este foarte util. De acea dacă veți conduce în zona unde veți susține examenul practic vă veți simți mai siguri.

Ca și sfaturi înainte de traseu. Atunci când vă urcați în mașină:

  • reglați-vă oglinzile, scaunul și puneți-vă centura.
  • asigurați-vă mereu. Întoarceți capul pentru că polițistul examinator se va uita la voi – dacă vă asigurați. Dacă vă asigurați ,,doar din ochi” nu este suficient puteți acumula – lejer puncte. Rețineți că 9 puncte de penalizare se aplică pentru o neasigurare sau – pentru, nemenținerea direcției de mers, călcarea unui marcaj continuu.
  • Acordați prioritate de trecere pietonilor și vehiculelor care au acest drept.
  • Reduceți viteza la trecerile de pietoni pentru a avea timp să vă asigurați. Pentru că – oricând veți putea fi surprinși de pietoni care traverseaza strada.
  • Nu depășiți viteza de 40 maxim 50 km/h.
  • Atenție cu manevrele de parcare. Dacă veți lovi bordura mulți polițiști examinatori vă vor declara respinși.
  • Semnalizați intenția schimbării direcției de mers.

Deci respectarea tuturor acestor manevre explicate mai sus vă va ajuta să conduceți cât mai bine și să promovați traseul. De asemenea ele trebuie respectate cu sfințenie și în viața reală. Codul Rutier nu a fost făcut de a dragul de a fi făcut, ci trebuie respectat pentru a ne fi nouă bine tuturor.
Cam astea ar fi sfaturile principale desigur se mai adaugă și altele. În speranța că a cest articol v-a ajutat. Dați un share și un like pe butoanele de mai jos.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment