POS Media România organizează SHOWROOM 2022, în parteneriat cu Carrefour România

Dă şi tu share articolului

În colaborare cu Carrefour România, POS Media România va organiza primul eveniment media in-store din țară, în perioada 22-28 septembrie 2022.
Magazinul Carrefour Corbeanca va fi locul de desfășurare a evenimentului.
Toate suporturile de comunicare media oferite acum de companie vor fi expuse în cadrul acestui eveniment interesant și unic, printre care se numără stopperul de raft, wobblerul, glorificatorul, stopperul mic, suportul de lamă, precum și materiale noi și neobișnuite, precum Shop&Shop și Led Carrier.

Poziționarea efectivă a oricărui tip de suport în spațiul media Carrefour va fi vizibilă pentru participanții la eveniment.
Nevoile fiecărui brand în parte pot fi satisfăcute prin personalizarea fiecăruia dintre elementele expuse.

Acest eveniment în magazin își propune să demonstreze direct cum ceva care este acum doar un concept sau o propunere în mintea unei persoane poate deveni realitate.
În același timp, pot fi dezvoltate abordări unice pentru a face un produs sau o marcă memorabilă.

Proiectarea, modelarea, fabricarea, livrarea și instalarea sunt toate incluse în oferta completă de servicii POS Media România, care include și o gamă largă de materiale și tehnologii de ultimă generație.
POS Media România poate oferi soluții practice pentru mărcile și produsele clienților săi, soluții care să influențeze cu succes alegerea consumatorului la punctul de vânzare, datorită celor peste 20 de ani de experiență în domeniu.

Oferta POS Media include și servicii de distribuție, raportare, documentare digitală și monitorizare. Vizitatorii evenimentului vor avea ocazia să compare și să evalueze formatul care va oferi cea mai bună vizibilitate la raft.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment