AMD a prezentat noile procesoare pentru laptopuri din seriile Ryzen 7020 și Athlon 7020

Dă şi tu share articolului

AMD a dezvăluit noile procesoare pentru laptopuri din seriile Ryzen 7020 și Athlon 7020, care reușesc un mix între performanță, productivitate și capacitate de reacție.

Procesoarele mobile din seriile Ryzen și Athlon 7020, care se bazează pe arhitectura “Zen 2” și rulează grafica AMD RDNATM 2, oferă performanțe excelente în utilizarea obișnuită și o autonomie de până la 12 ore.

Construite pe tehnologia de 6 nm de la TSMC sunt procesoarele din seriile Ryzen și Athlon 7020.
Sistemele cu procesoare din seriile Ryzen și Athlon 7020 sunt potrivite pentru conferințe video și colaborare, pentru lucrul la birou și multitasking, precum și pentru conectarea cu familia atunci când se află acasă sau în deplasare, datorită gestionării inteligente a bateriei și hardware-ului specializat pentru redare video și audio.

Procesoarele AMD Ryzen pot oferi o durată lungă de viață a bateriei platformei la un preț rezonabil pentru sistemele mainstream, cu până la 12 ore de funcționare deconectată, conform tehnologiei de 6nm de la TSMC și arhitecturii Ryzen 7020.

În plus, procesorul AMD Ryzen 3 7320U este depășit de procesoarele din seria Ryzen 7020, care pot face multitasking cu până la 58% mai rapid și pot lansa aplicații cu 31% mai repede decât concurența.

Procesoarele mobile AMD Ryzen și Athlon din seria 7020 permit până la 4 ecrane cu grafică integrată Radeon 610M Series și suport îmbunătățit pentru decodare pentru streaming de înaltă rezoluție, datorită arhitecturii grafice AMD RDNA 2.

Windows 11 este compatibil cu sistemele din seriile Ryzen și Athlon 7020, care includ un procesor de securitate Microsoft Pluton4 pentru suport complet al funcțiilor de securitate Windows 11.
Noile unități centrale de procesare au, de asemenea, o platformă nouă, contemporană și suport pentru tehnologii de ultimă oră, cum ar fi:

  • Modern Standby
  • Wake on Voice
  • Reîncărcare rapidă
  • Memorie rapidă LPDDR5.

Începând cu Q4 2022, partenerii OEM, inclusiv Acer, HP și Lenovo, vor oferi sisteme cu procesoare mobile din seria Ryzen și Athlon 7020, cu prețuri începând de la 399 de dolari.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment