Ponturi de Black Friday 2018 – Sfaturi de achiziţie

Dă şi tu share articolului

Ponturi de Black Friday 2018 – Sfaturi de achiziţie

Black Friday se apropie cu paşi repezi și încă nu știi ce produs sau produse să îți achiziționezi, Ei bine a venit momentul să vedem împreună câteva ponturi care trebuie să le ai în vedere.

.Știind că Black Friday are loc o dată pe an este bine ca din timp să îți faci o strategie din timp.   Altfel există riscul să nu găsești ceea ce îți propui să cumperi sau să  cumperi  un alt lucru care ti l-ai  dorit și ai plătit și bani în plus pentru el.

 Iată câteva dintre ponturi sau sfaturi de care trebuie să ţineţi cont– ca să nu intri la cheltuili suplimentare si sa achizionezi un produs care nu ti-l doresti doar pentru ca l-ai vazut mai ieftin organizeaza-ti bugetul alocat pentru cunparaturile care le vei face de Black Firday.
– fa-ti o listă fie online pe siteul care te decizi să faci cumpărăturile sau pe alt site.
– asigurati că prețul este afișat clar lizibil în lei și are toate taxele incluse.
–  Dacă vrei sa fi aigur ca e un produs nou si nu resigilat citeste bine daca a fost dau nu resigilat ca sa nu ai surprize neplacute.

Cum te fereşti de ţepele de Black Friday?
Ca şi în alte domenii de activitate, poate cel mai important lucru demn de luat în seamă îl reprezintă ţepele comercianţilor. Mai precisofertele false, acestea nu fac parte din promoţia Black Friday, şi ca să fi sigur nu le lua în seamă stai cât poţi departe de ele.
Înainte de toate în funcţie de produsul care îl cauţi trebuie să studiezi bine ofertele înainte şi caracteristicile. mergeţi pe alte siteuri şi căutaţi produsul sau de ce nu pe site-ul producătorului dacă e vorba de produse electronice, sau electrcasnice şi nu numai. Aşa veţi şti înainte să cumpăraţi că faceţi alegerea corectă.
Pentru magazinele fizice, mergeţi înainte de Black Friday în acestea şi căutaţi produsele unde sunt amplasate pe care doriţi să le achiziţionaţi de Black Friday. După ce le găsiţi acum ştiţi unde să vă duceţi de Vinerea Neagră.
Dacă totuși se întâmplă să dați greș cu un produs cumpărat la reducere de Black Friday, nu este totul pierdut. Știu că veți fi nervoşi, supărați dar trebuie să știți un lucru important. conform legislației în vigoare din România puteți returna produsul retailerului în maxim 14 zile. Pe site-urile unde doriți să faceți achiziția citiți termenii și condițiile cap coadă pentru a fi siguri că puteți returna ceea ce aţi comandat, fie un produs neconform sau pur și simplu din motive personale.
Și În mod normal trebuie să primiți și banii înapoi. Este drept birocrația este destul de mare în România și îți va da multe bătăi de cap Dar pentru asta există și, ANPC (Administraţia Naţională Protecţia Consumatorilor) și vă puteți adresa acolo depunând o plângere .Sper ca aceste sfaturi să vă vină în ajutor și să cumpărați cât mai eficient de Black Friday.
Da si voi un share și un like postării ca să citească și alte persoane.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

2 Thoughts to “Ponturi de Black Friday 2018 – Sfaturi de achiziţie”

  1. Imi doresc un aparat profi de fotografiat, chiar il si urmaresc de ceva vreme. Voi tine cont de sfaturile tale. Sper sa prind ceva cu adevarat avantajos.

    1. Da, o sa prinzi dar trebuie sa fi pe faza chiar la 0:00 daca comanzi online sau dimineata la prima ora sa te duci in magazin. E bataie mare oricum pe produse.

Leave a Comment