Black Friday 2018 în România – Reduceri mari – Sfaturi de achiziţie

Dă şi tu share articolului

Black Friday 2018 în România – Reduceri mari – Sfaturi de achiziţie

Black Friday sau Vinerea Neagră este unul dintre evenimentele de vânzări importante din toată lumea. Este adevărat că în principiu Black Friday se bazează mai mult pe vânzările din electronicelor și electrocasnicelor dar se pot găsi reduceri mari la vacanţe, dar de câțiva ani foarte multe magazine diferite au decis să ofere reduceri de Black Friday.

Un principiu Black Friday are loc pe 16 noiembrie însă în acest an va avea loc pe 16 noiembrie. În România au început deja să afișeze promoțiile la produse. Cele mai vândute produse de Black Friday sunt electronicele și electrocasnicele.
Foarte multe magazine de la cele de telefoane, laptopuri, electrocasnice la cele de parfumuri, genți sau cărți au dat startul reducerilor de Black Friday 2018 chiar de la 1 noiembrie. Noiembrie este luna reducerilor. Așadar dacă ești în căutarea unui telefon nou, sau a unui laptop, sau a unei mașini de spălat sau altceva acum este momentul să faci achiziția pe care îți dorești. Dacă ești rapid ai șanse mari să găsești produsul care ți le dorești și să Îl comanzi de Black Friday.
Magazine Black Friday 2018
Și de această dată stau în scris foarte multe magazine în acest eveniment anual Black Friday dintre care amintim  câteva, media Galaxy, Altex, Carrefour, eMAG.
Magazin online, Black Friday eMAG, evoMAG, PCGarage, Cel,  Germanos, Flanco, Acer, Asus Benq, Canon, D-Link, epson f64, samsung Philips, sharp Sony, Panasonic, AVON, Aoro, Black Friday Sephora etc şi lista continua.
Lista tuturor magazinelor reducere de Black Friday o găsiți aici.
De Black Friday se găsesc oferte incredibile atât la telefoane topuri, centrale termice cât și alte produse . Totul ține de agilitatea ta de a rezerva ceea ce ceai propus să cumperi.
Ce șansă am să cumpăr un produs sau mai multe de Black Friday?
Nu putem spune cu certitudine că există șanse maxime să găsești ceea ce ai propus pentru că o lume foarte mare de oameni interesați să cumpere același sau aceleași produse ca și tine. Așadar, ca să ai șanse bune să găsești și să comanzi îți dorești trebuie să te interesezi de produsul care îl cauți și înainte de ora 0:00 saitul magazinului online respectiv, și imediat mijlocul nopții să adaugi în coș și să trimiți comanda.
Dacă nu dorești să faci cumpărăturile noaptea, atunci mai ai o șansă dis de dimineață când serverele nu sunt așa accesate de vizitatori pentru a cumpera şi beneficia de reducerea de Black Friday.
Ar fi bine să compari și prețurile înainte de a acţiona. Dacă ai văzut pe un alt site acelaşi produs, trebuie să ai în vedere şi concurența şi asigură-te că reducerea există și în altă parte.
Dacă ai un card de loialitate sau un voucher îl poți folosi pentru și o şi mai mare reducere față de reducere aplicată inițial de black Friday.
Stabilește-ți din timp un buget pentru achiziție.
Este clar că economisirea banilor îți da posibilitatea să te încadrezi în acel buget. Nu te lăsa atras sau acaparat de alte reduceri ale unor produse de care nu prea ești interesat doar din prisma prețului mic, fii chibzuit carusel vei regreta mai târziu pentru o achiziție nedorită.
Black Friday rămâne una dintre zilele cele mai importante zile ale vânzărilor din întreaga lume,. În România, Black Friday a fost bine primit de către clienți, aceștia dând navala în magazinele fizice încă de la începutul zilei sau blocând siteurile magazinelor virtuale. Se vede un interes major al oamenilor pentru această zi a marilor reduceri.
Vă dorim succes pe 16 noiembrie să faceţi achiziţii cu cap.
Pentru mai  multe ponturi le veți găsi un articol viitor.
Dați și voi un share și un like dacă va plăcut articolul

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment