Noul Hyundai Genesis va veni în Europa începând cu 2020

Dă şi tu share articolului

 Noul Hyundai Genesis va veni în Europa începând cu 2020

Coreenii de la Hyundai vor aduce Hyundai Gnesis în Europa. Genesis este brandul de lux celor de la Hyundai. Pentru început ele vor fi disponibile doar pentru piaţa din Marea Britanie fiind cu volan pe dreapta.

Hyundai va lansa noul brand de lux Genesis și în Europa lansarea va urma să aibă loc în anul 2020 și din primele informații va veni cu toate modelele sale în Europa. Vor fi trei sedanuri și două SUV-uri ce vor fi lansate peste doi ani.Precedentul Hyundai Genesis a fost apreciat pe piaţa auto americană prin simlpul fapt că a oferit un raport preţ/lu foarte bun.

Manfred Fidzgerald afirma ca ” nu este vorba doar despre volum. Dacă ar fi fost așa am fi ales un singur tip de caroserie. Este un exemplu exercițiu de construcție a brandului. În plus nu suntem interesați de Plug in Hybrid.

Noul Hyundai Genesis e un sedan de clasă mare comparativ cu BMW Seria 7, Audi A8 şi Mercedes-Benz S Class. Va avea o lungime de 5 metri.

CLienţii europeni vor beneficia de o variantă de echipare de top a lui Genesis. Tapiţerie din piele pe toate scaunele şi pe uşi, elemente şi ornamente preţioasă şi sistem de aer condţionat dotat cu senzor de CO2 care previne somnolenţa la volan. Bineînţeles caă noile sisteme de asistenţă ale oferului vor fi nelimsite şi pe acest mod fiind un model de lux dar şi pilot automat intelignet şi sistem automat de frânare până la Around View Monitor sau sistemul de avertizare al vehiculelor din unghiul mort şi lista poate continua.

Genesis după cum spun şi coreeni va oferi un raport foarte bun preţ/echipare în clasa mare. Din punct de vedere tehnic maşina va avea un motor V6 GDI şi va dispuen de tracţiune integrală.

Motorul va avea 3.8 litri şi o putere de 315 CP. i se pare prea mult, un motor foarte mare în condiţiile în care există maşini super premium care au 2 litri 2.5 l. Performanţele nului Hyundai Genesis sunt bune dar nu te dau pe spate. În doar 6,8 secunde este capabilă să ajungă de la 0 la 100 km/h şi viteza este limitată electronic la 240 km/h.

Ce este de menționat este faptul că brandul Genesis a fost lansat de Hyundai în anul 2016 și spre deosebire de automobile clasice din gama Hyundai genesis betty Acolo sus cu multe modele precum Mercedes Benz Audi BMW dar nu în ultimul rând cu Lexus. Trebuie să menționăm și faptul că odată cu lansarea noului model Hyundai Genesis sunt coreenii au pus bazele departamentului Prestige design Division în cadrul grupului Hyundai motor. Genesis Toys dorește să acopere cât mai multe segmente de piață și să atragă pe clienții mărcilor deja consacrate.

Personal Nu mai fi așteptat ca Hyundai să lanseze această gamă de lux în Genesis întrucât a sau calat doar pe mașinile de volum dar și cele Premium. Să vedem în Europa hyundai Genesis va rupe gura Târgului

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment