Cruciuliţele pe parbriz sau foliile neomologate aduc amenzi usturătoare

Dă şi tu share articolului

Cruciuliţele pe parbriz sau foliile neomologate aduc amenzi usturătoare

Probabil și tu și mulți dintre voi îți pasă aia cruciulițe aia atârnate de către oglinda centrală din mașină.

Aceste obiecte cât și foliile aplicate pe geamurile mașinii alte jucării și cduri ntiradar sunt sancționate drastic de Codul Rutier.
Este simplă îți distrage atenția de la de la condus și bineînțeles că asta ar putea avea o influență negativă pentru ceilalți participanți la trafic pentru riscul unui accident de vine din ce în ce mai mare.
Majoritatea dintre șoferi au obiceiul de a pune aceste cruciulițe pe parbriz sau alta zorzoane ceea ce este împotriva codului rutier.
În București încă de la începutul anului fost aplicată șase amenzi și să ajungi și la 2.900 RON amendă. Alți 275 de șoferi au primit aceeași amendă a fost surprinși cu folii neomologate de către registru auto român aplicate pe parbriz și pe geamuri.
Se aplică până la 20 de puncte de amendă pentru săvârşirea acestor fapte
Ce este drept este faptul că nu toată lumea nu știe că în legislația rutieră stabilește că plecarea de tratamente pentru geamuri să sancționeze cu amendă film practic o contravenție care se încadrează în clasa a patra de sancțiuni. A vedea aplicarea unei amenzi cuprinse între 9 și 20 de puncte de amendă În condițiile în care un punct de amendă are valoarea de 145 RON. Gel pentru lipirea cruciulițe lor pe parbriz șoferi amendați vor fi nevoiți să scoată din buzunare până la 2.900 RON.
Poliția Rutieră spune că obiectele la care se referă rutier pot fii odorizante pentru mașină un număr mare la oglinda centrală precum și diverse obiecte religioase cum ar fi în cruciulițe și icoane sau suporturi pentru diverse dispozitive electronice, ventilatoare jucării de pluș cduri antiradar.  De asemenea vinetele și abțibilduri pe marginea parbrizului intră și ele în această categorie.
Potrivit articolului 148 din Codul Rutier amenzi să fi primite și de cei care folosesc instalații de semnalizare la nivel de zgomot care ar afecta deplasarea în trafic atâta șoferului cât și a celorlalți participanți la trafic.
Există multe persoane care exagerează cu acele eu așa și asta poate fi un pericol pentru pentru șofer cât și pentru pasageri unde mai pui că dacă ai ghinionul să te oprească un polițist rutier să primești oameni de care nu o să o uiți prea curând.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment