Noul design al noului telefon Samsung Galaxy S10 ar fi deja gata

Dă şi tu share articolului

Noul design al noului telefon Samsung Galaxy S10 ar fi deja gata

Abia a apărut samsung Galaxy S9 și deja multe zvonuri cu privire la noul flagship care va apărea februarie martie 2019.

Se vehiculează că noul design al viitorului Smartphone Samsung Galaxy S10 este deja gata. Samsung Galaxy S10 este următorul flagship al companiei coreene şi va fi lansat pe piață în primăvara anului viitor.Că încă de anul trecut au circulat pe internet tot felul de zvonuri cu privire la telefon. O grămadă de știri care fac referire la noile specificații și nu în ultimul rând despre designul acestui telefon.
Și conform unor zvonuri cum spuneam mai sus în articol noul telefon Galaxy S10 ar fi deja gata și probabil că în decursul acestui an vor exista și poze cu noul design.Este posibil ca cei de la Samsung să nu aibă mari bătăi de cap cu  acest telefon pentru că suntem convinși că barphone ce își va face apariția nu va avea un design revoluționar și probabil va avea multe similitudini cu modelul actual.Citeam pe Internet despre faptul că noile telefoane Samsung Galaxy S10 și Samsung Galaxy S10 Plus ar avea diagonale de 5,8 și 6,3 inci pentru modelul S10 Plus dar asta rămâne de văzut.Dacă vă duceți bine aminte începând cu Samsung Galaxy S5 senzorul de amprentă era localizat în interiorul butonului home dar această schimbare a apărut cu versiunile următoare iar senzorul de amprentă a fost pus pe spate. E bine ar putea să se întâmple galaxy S10 ca senzorul de amprentă să fie amplasat chiar pe ecran. Există pe piață modele care au îngropat pe ecran dar și Samsung dorește să fie în trend făcând același lucr. Toate zborurile nerf.com Samsung aragaz deja aproape gata propriul senzor preună cu qualcomm synaptics si aegis tech.

Cât despre specificații cred că telefonul va avea aproape aceleiași specificații în ca și modelul actual Galaxy S9 având un procesor mai bun o baterie mai bună și bineînțeles că va rula o versiune de Android mult mai nouă. Întotdeuna este loc de îmbunătăţiri ale specificaţiilor.

Acestea fiind spuse dacă va plăcut articolul Nu uitați să dați un like si un share

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment