Camera de mers cu spatele va fi obligatorie în SUA pe toate maşinile

Dă şi tu share articolului

 Camera de mers cu spatele va fi obligatorie în SUA pe toate maşinile

De când au fost lansate și până în prezent camerele de marșarier și a dovedit utilitatea întotdeauna. Și Americanii au înțeles importanța acestor camere în acest motiv o nouă lege prevede ca producătorii auto o fi obligați să echipeze toate mașinile noi cu cameră de marșarier indiferent de nivelul de echipare al acestora.

Stipulează faptul că în toate mașinile ce sunt construite sau vândute în Statele Unite iau o masă mai mică de 4,54 de tone sa fie obligatoriu dotate cu sisteme video pentru marșarier. În categorie intră și autobuzele și camioanele întrucât știm cu toții ca un vehicul greu se deplasează cu dificultate și întotdeauna trebuie să fie ajutat de o persoană din exteriorul autovehiculului. Producătorii de autotuvehicule de pe teritoriu SUA vor fi obligaţi să-şi doteze autovehiculele produse cu această cameră.
Din punct de vedere al standardelor impuse de constructori cu privire la camerele de mers înapoi acestora trebuie să acopere 3 x 6 metri autovehiculului asta înseamnă 18 metri pătrați.
De ce de important prospect și de ce ce dorește obligativitatea montării camerelor de mers înapoi.
Statele Unite dar și în întreaga lume numeroase accidente. Spre exemplu numai Statele Unite 210 persoane sunt victime din cauza faptului ca conducătorii auto asigura corespunzător atunci când efectuează manevra de mers cu spatele. O treime din cele 210 victime sunt copii din ce an e. Se estimează că odată cu apariția noii legi accidentele cu morți să scadă cu 17%.
Există și persoane foarte multe care nu sunt de acord cu această lege. Considerând că este inutilă da căuta turismul nu este dotat și cu sistemul de urgență AFU. Este drept că și atunci când oamenii vor decide cumpărarea unei mașini și o vor achiziționa asta nu înseamnă că persoane se vor folosi de această cameră de mers cu spatele și vor executa manevra de garare sau de mers înapoi prin asigurarea directă riscând să facă accidente.
La noi în țară din acest punct de vedere situația stă bine există destul de mulți conducători auto care au decis să își cumpere și să își monteze o cameră de marșarier întrucât autoturismul lor nu era dotat cu asemenea dispozitiv. Despre prețuri o cameră de mers cu spatele pornește de la 70 RON și crește până la câteva sute de lei în funcție de specificațiile și performanțele acestuia și zona de acoperire. Lucrurile evoluează bine din acest punct de vedere întrucât oamenii sunt conștienți că este foarte important când parchezisau mergi cu spatele.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment