Noul BMW Seria 7 2016 – revoluţie în materie de tehnologie

Dă şi tu share articolului

BMW Seria 7 2016. Maşina nemţească puternică şi plină în tehnologie

Plecând de la premiza că evoluţia tehnologică reprezintă un fenomen global care s-a dezvoltat din secolul 20′ şi continuă şi viitor. BMW Seria 7 nu este doar o maşină care se îndreaptă către zona luxury. BMW Seria 7 este o maşină ruptă din viitor, datorită tehnologiilor ultra moderne care se află în interiorul acesteia.

Noul BMW Seria 7 a intrat oficial în vânzare și în România încă de acum 2 ani. Mai exact, pe 24 octombrie 2015. Cine este dispus să investească într-o asemenea maşină, şi are toţi banii pregătiţi să nu mai stea pe gânduri. Fără doar şi poate, este maşina ideală. Acest automobil poate fi o reală piesă de colecţie peste ani.

BMW Seria 7 reprezintă simbioza dintre tehnologie şi eleganţă.
Este de la sine înţeles că o maşină deosebită din toate punctele de vedere va avea un succes deplin în rândul persoanelor cu ,,dare de mână” businessmen, owneri, de ce nu oameni de stat.
În momentul acesta există doar câteva versiuni de BMW Seria 7
 BMW Seria 7 2016 preț
Prima motorizare are 2998 cmc, este vorba de un 740i benzină.240 cai putere şi un consum mixt de 6.8 l/100 km iar pentru pentru o astfel de motorizare este 93.780 Euro.
Iar pentru modelul 750i şi un motor de 4395 cmc, cel care doreşte să achiziţioneze această maşină trebuie să scoată din buzunar nu mai mult de 109.260,00 Euro.
Versiunea BMW Seria 7 cu ampatament lung costă nu mai puţin de 175000  Euro, motor de 6600 cmc şi un consum mixt de 12%.

Sursa  BMW România catalog

Consum BMW Seria 7 2016
BMW Seria 7 2017 poate să scoată consumuri bune mai ales dacă este o pe o motorizare diesel. Astfel pentru
6.6 7 litri 100km pentru o motorizare pe benzină 740l, și 7.9 și 8.1 pentru modelul 750l 2.0, iar pentru diesel 730d 4.5, 6l/100. Așadar un consum senzațional. Poate fi și economică o asemenea mașină însă nu acesta este scopul. Cine își va cumpăra această mașină nu se va uita la consum și se va bucura de toate facilitățile pe care le oferă acest surprinzător BMW Seria 7.

Câteva funcţii care definesc această superbă maşină
  • Farurile sunt cu laser, cele mai puternice din lume. Preţul acestora este în jur de 3000 de euro, fiind spectaculoase. Au o rază de acţiune de până la 1 km.
  • Night vision este o funcţie care te ajută să vezi foarte bine pe timp de noapte pietonii. Această funcţie detectează pietonii care traversează drumul chiar prin locuri neregulamentare, şi dacă nu frânezi la timp îţi frânează în ultim moment pentru a încerca să evite coliziunea. Head up display-ul este unul spectaculos, este util pentru a-ţi arăta navigaţia fără a-ţi lua ochii de la drum
  • Centuri de siguranţă cu airbag. Aceste centuri te ajută enorm de mult în momentul producerii unui impact sau la o frânare de urgenţă, astfel încât centura nu te va tăia. (Centurile de siguranţă dacă sunt prost puse pot fi adevărate lame).
  • Senzori care sunt peste tot, te ajută atunci când parchezi maşina şi de asemenea sunt utili la menţinerea benzii (lane assist).
  • Senzori air gesture pentru schimbarea posturilor de radio, a melodiilor precum şi a volumului
  • Aer ionizat şi parfumuri selecte, care pot fi cumpărate de la service-urile BMW
  • Ambele scaune din spate au două tablete prin care se pot controla funcţiile entertainment dar şi scaunele pot fi controlate de către aceste tablete.
  • Temponat.  Maşina este capabilă să reducă viteza, să păstreze distanţa faţă de vehiculul din faţă să recunoască indicatoare şi să le respecte.
  • Fibră de carbon care este integrată în structura acestei maşini, de asemenea acest BMW Seria 7 dispune de airbag-uri pretutindeni.
Acestea sunt principalele dotări care definesc această superbă maşină şi care justifică preţul gigant.
Dacă ne referim la telefoane, tablete etc. Nu doar acelea pot fi gadgeturi, cât şi o banală cheie. Să fie oare o cheie obişnuită?

Ei bine, nu, este o super cheie digitală prin care te poţi juca cu maşina scoţând-o din parcare şi parcând-o singură. BMW Seria 7 devine o jucărie adevărată, nu doar prin prisma faptului că poate fi parcată din cheie, dar şi prin posibilitatea conducerii singure.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment