Netflix: Masurile OFICIALE care Aduc Schimbari Majore in Europa

Dă şi tu share articolului

Pentru că a ales să își înlocuiască echipa de conducere din Europa, Netflix, cel mai mare serviciu de streaming video la cerere din lume, a luat una dintre cele mai neașteptate decizii pentru milioane de membri din întreaga lume.
Echipa Netflix a luat decizia de a-l demite din funcție pe vicepreședintele pentru producții internaționale, de a-i da noi responsabilități unui manager cheie din Spania și de a înființa un centru de creare de conținut în Europa.

Pe parcursul anului viitor, Netflix a luat decizia de a spori semnificativ producția de filme și emisiuni de televiziune pentru piețele de peste hotare, fiind planificate 97 de titluri. Vorbim despre o creștere semnificativă față de cele 62 de titluri create anul trecut de Netflix, cu scopul de a atrage și mai mulți abonați internaționali și de a susține interesul pentru platforma de streaming video la cerere pentru anii următori.

Netflix: Masurile OFICIALE care Aduc Schimbari Majore in Europa
Pentru a compensa scăderea numărului de membri pe care a înregistrat-o în 2022, Netflix plănuiește să își crească baza de abonați în afara SUA și a Canadei în perioada următoare.
În comparație cu titlurile create în special pentru SUA și Canada sau special în limba engleză, Netflix nu lansează atât de multe titluri pentru piețele internaționale, dar această strategie se schimbă drastic pentru a stimula interesul pentru platformă.

Dacă Netflix ar avea mai multe materiale create exclusiv pentru aceste piețe, în special în limbile vorbite acolo, ar putea atrage un număr considerabil de noi membri, în special din Europa și Asia.

În mod natural, acest lucru necesită o investiție corespunzătoare, dar Netflix are fondurile necesare pentru a susține o astfel de creștere semnificativă, care va duce și la creșterea semnificativă a numărului de abonați pe care se așteaptă să o demonstreze investitorilor săi în acest moment.

Având în vedere eforturile actuale ale Netflix de a-și crește baza globală de abonați, este posibil ca în viitorul apropiat să fie luate decizii mai semnificative.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment