Merită să cumperi un telefon Samsung Galaxy S22 Ultra?

Dă şi tu share articolului

Samsung Galaxy S22 Ultra este una dintre selecțiile de top disponibile în acest moment dacă sunteți în căutarea celui mai bun telefon. Un telefon mobil cu un design fantastic și o calitate excelentă.
Un telefon high-end, cu caracteristici remarcabile, pe care îl putem obține pentru mai mult de o mie de euro. Oare merită? Vom vedea.

Un smartphone premium cu un ecran AMOLED de 6,8 inci cu o rezoluție QHD+ de 3080 x 1440 pixeli și refresh adaptiv de la 1 la 120 Hz este Samsung S22 Ultra.
Cipul Exynos 2200 de 2,8 GHz din interior, împreună cu diferite configurații de memorie RAM și stocare internă, oferă o putere bună. În funcție de ce avem nevoie să punem pe el, putem alege între 8GB cu 128GB de stocare sau ediția de 12GB RAM cu posibilități de 256GB, 512GB sau 1TB.

Unul dintre cele mai bune telefoane cu cameră foto disponibile este Samsung Galaxy S22 Ultra, care are o cameră principală de 108 megapixeli, o cameră cu unghi larg de 12 megapixeli și doi senzori de zoom de 10 megapixeli.
De asemenea, este inclusă o cameră frontală de 40 de megapixeli, cu o deschidere f/2.2 și mod selfie.

Samsung S22 Ultra dispune de încărcare rapidă și încărcare wireless, așa cum se obișnuiește în cazul dispozitivelor high-end, și este, de asemenea, compatibil cu rețelele 5G, WiFi 6E și Bluetooth 5.2. În plus, are un S-Pen care ne va permite să luăm notițe precise, să desenăm clar și multe altele, precum și certificare IP68 pentru a ne proteja de praf și apă.

Mulți clienți își doresc un telefon care să le ofere viteza de procesare și calitatea imaginii de care au nevoie pentru jocuri, vizionarea de filme sau realizarea de fotografii, în timp ce alții îl doresc pentru muncă sau pentru consumul de știri.
În ambele cazuri, Samsung Galaxy S22 Ultra 5G poate îndeplini toate aceste sarcini și chiar mai mult.
Caracteristicile principale ale Samsung S22 Ultra sunt enumerate mai jos pentru a vă face o idee despre toate caracteristicile sale:

Display

Ecranul curbat 2X Dynamic AMOLED curbat de 6,8 inci de pe smartphone-ul Samsung S22 Ultra are o rezoluție QHD+ de 3080 x 1440 pixeli și o rată de reîmprospătare reglabilă de la 1 la 120 Hz.
De ce contează acest lucru?
Ei bine, acesta va fi panoul perfect pentru a juca orice joc, precum și pentru a viziona filme.

În plus, ecranul tactil funcționează cu S Pen de la Samsung, care poate fi scos din telefon.
Prin urmare, telefonul acestei companii sud-coreene va fi ideal pentru toți cei care proiectează sau desenează.
De asemenea, se mândrește cu o luminozitate maximă de 1.750 de nits și o densitate a ecranului de 501 ppi.

Camere de luat vederi
Acest model de top al seriei Samsung S22 nu ne va dezamăgi dacă suntem în căutarea unui telefon cu fotografii excepționale.
Senzorul principal de 108 megapixeli, senzorul de 12 megapixeli cu unghi larg (120 de grade), senzorul teleobiectiv f/2.4 de 10 megapixeli și un al doilea senzor teleobiectiv f/1.49 de 10 megapixeli se regăsesc pe partea din spate a dispozitivului.

Cu ajutorul camerelor sale, vom putea captura orice tip de imagine și, mai ales, nu va conta dacă există prea multă sau prea puțină lumină.
În plus, acest telefon ne va permite să capturăm videoclipuri cu clipuri care au o rezoluție maximă de UHD 8K.
Camera selfie are un senzor de 40 de megapixeli cu o deschidere de f/2.2.

BATERIE

Să trecem la baterie, care este o componentă crucială pe care fiecare utilizator o ia în considerare atunci când achiziționează un telefon.
Nu putem da vina pe celular la acest aspect, deoarece are o baterie de 5.000 mAh.
Și are sens, deoarece un smartphone va trebui să fie întotdeauna alimentat de un procesor puternic și de un ecran cu aceste caracteristici.

Vă puteți aștepta la o viteză maximă de încărcare rapidă de 45 W atunci când este momentul încărcării.
S22 Ultra, pe de altă parte, oferă o încărcare wireless de 15 W, precum și suport pentru încărcare wireless inversă.
Atâta timp cât utilizați toate progresele sale tehnologice, nu veți rămâne niciodată fără baterie.

CARACTERISTICI

Am menționat deja că modelul Samsung S22 din seria Ultra are un S Pen ca una dintre celelalte caracteristici “remarcabile”.
Dar asta nu este tot.
Trebuie să luăm în considerare și puternicul procesor Samsung Exynos 2200 și GPU AMD RDNA 2 al dispozitivului.

Există diverse configurații de memorie disponibile pentru acest dispozitiv, inclusiv 8/12 GB de RAM și 128/256/512 GB/1 TB.
În funcție de cerințele noastre, vom avea astfel o varietate de posibilități din care să alegem.
În plus, chiar dacă a primit deja mai multe actualizări, acest smartphone a fost livrat de bază cu One UI 4.1 bazat pe Android 12.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment