Modelele iPhone 14 Pro vor avea baterii mai mari, Apple se concentrează pe tehnologia eSIM

Dă şi tu share articolului

Încă câteva informații înainte de evenimentul iPhone 14. Potrivit lui Mark Gurman de la Bloomberg, în buletinul său informativ Power On, modelele iPhone 14 Pro vor avea baterii mai mari. Acesta ar fi al doilea an consecutiv în care Apple mărește dimensiunea bateriei, îmbunătățind în același timp performanța procesorului. În plus, compania pare să se concentreze pe tehnologia eSIM încă din cutie, în locul cartelelor SIM fizice.

Aceasta nu este prima dată când 9to5Mac raportează că seria iPhone 14 va avea baterii mai mari. În iunie, utilizatorul Twitter ShrimpApplePro, care a reușit întotdeauna să găsească zvonuri pe rețelele de socializare chinezești despre noile lansări Apple, arată o postare care ar putea confirma dimensiunea bateriei noilor iPhone-uri normale și pro.

Potrivit unei postări Baidu, iPhone 14 obișnuit ar putea avea o baterie de 3.279 mAh, comparativ cu iPhone 13, de 3.227 mAh. Modelul 14 Pro ar putea folosi o baterie de 3.200 mAh, față de iPhone 13 Pro, 3.095 mAh. Pe de altă parte, 14 Pro Max ar urma să aibă o baterie ceva mai mică, de 4.323 mAh, față de 13 Pro Max, cu 4.352 mAh.

Deși Gurman nu vorbește despre modelele obișnuite de iPhone 14, ar fi foarte interesant dacă ar avea dreptate cu privire la faptul că modelele Pro vor avea o baterie mai mare – ceea ce utilizatorii își doresc întotdeauna.

| Beyond the notch, I’m told to expect the iPhone 14 Pro models to appear slightly larger overall and include slimmer bezels. They will have bigger batteries too.

Rezumatul caracteristicilor iPhone 14 Pro

Având în vedere că acesta este cel mai recent buletin informativ al său înainte de eveniment, Gurman face o trecere în revistă a ceea ce se așteaptă ca Apple să introducă cu aceste noi iPhone-uri. El spune că modelele obișnuite de iPhone 14 vor primi “câteva modificări hardware ale camerei” și atât. El se concentrează pe versiunile iPhone 14 Pro. El scrie:

Camera frontală va avea pentru prima dată autofocus;
Senzori de recunoaștere facială îmbunătățiți;
Un nou sistem cu unghi larg de 48MP;
Senzori teleobiectiv și ultraangular îmbunătățiți;
Îmbunătățiri ale înregistrării video și ale fotografiei în condiții de iluminare slabă;
Cip A16.

Nu în ultimul rând, el vorbește despre impulsul Apple pentru tehnologia eSIM. Deși se zvonea că firma ar putea renunța la slotul fizic pentru cartela SIM pe noile modele de iPhone, nu este clar dacă Apple va face acest lucru pentru linia iPhone 14. Gurman spune:

| De data aceasta, Apple va da un impuls mai mare pentru eSIM, iar operatorii de telefonie se pregătesc să îndrepte utilizatorii către cartelele SIM digitale încorporate, mai degrabă decât către cele fizice. De fapt, Apple a luat în considerare posibilitatea de a elimina complet slotul fizic pentru cartela SIM începând cu acest an sau anul viitor pentru unele modele.

Sunteți entuziasmat de anunțul iPhone 14 Pro? Ce model intenționați să cumpărați? Împărtășiți-vă gândurile în secțiunea de comentarii de mai jos.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment