OPPO va începe să livreze smartphone-uri fără încărcătoare în cutii din 2023

Dă şi tu share articolului

Un reprezentant OPPO a confirmat că ambalajele originale ale unora dintre smartphone-urile sale nu vor mai conține cărămizi de alimentare, începând cu 2023. În schimb, consumatorii care au nevoie de accesoriile SuperVOOC de care noile dispozitive ar putea avea nevoie pentru a beneficia de viteză maximă de încărcare ar putea fi nevoiți să le cumpere de la OEM. Astfel, anunțul ar putea umbri oarecum lansarea europeană a seriei Reno8.

OPPO a lansat modelele Reno8 și 8 Pro pentru piața europeană, îmbogățindu-și astfel ecranele AMOLED și, respectiv, Dimensity 1300 și Dimensity 8100-MAX (completate cu un coprocesor MariSilicon X, primul din serie). Acestea pornesc de la 599,90 euro (~597 dolari SUA) sau 799,90 euro (~797 dolari SUA) pentru modelele de bază cu 8GB RAM/256GB de stocare internă.

În consecință, ambele smartphone-uri ar putea fi adăugiri binevenite pe o piață săracă în dispozitive cu noile lor chipseturi MediaTek. Din nefericire pentru ele, OPPO a avut altceva de spus în timpul lansării lor, care ar putea să le diminueze oarecum prezentarea.

OPPO și-a menținut istoricul excelent de a oferi încărcătoare la pachet cu fiecare nou smartphone pe care îl vinde, indiferent de câte alte companii producătoare de dispozitive mobile renunță la această practică. Cu toate acestea, vicepreședintele companiei pentru vânzări și servicii în străinătate, Billy Zhang, ar fi dat vestea că acest lucru nu mai este cazul în timpul ultimului său eveniment european de produse.

Schimbarea nu va afecta toate liniile și seriile lansate în prezent de OPPO; cu toate acestea, este cert că restul vor fi fără cărămizi de alimentare ca standard începând cu 2023, indiferent de necesitatea tehnologiei SuperVOOC specifice pentru vitezele lor maxime de încărcare, care tinde să evolueze de la an la an.

De fapt, Zhang a indicat că clienții afectați de aceste schimbări vor trebui să cumpere noi încărcătoare pe măsură ce capacitățile internaționale de vânzare cu amănuntul ale OPPO (care, din punct de vedere istoric, nu au fost niciodată foarte bune) “se vor extinde” în următorii ani.

Prin urmare, această nouă mișcare ar putea fi excelentă pentru reputația ecologică a OEM, dar mai puțin pentru fanii smartphone-urilor sale – și, de asemenea, posibil, și pentru cei ai OnePlus.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment