Cum schimbi viteza mesajelor pe WhatsApp, dacă se aud prea lent sau prea rapid

Dă şi tu share articolului

Deși funcția este foarte atrăgătoare, mesajele audio sau înregistrările vocale au crescut în popularitate pe WhatsApp. Cu toate acestea, mulți utilizatori nu știu cum să modifice viteza de redare atât a mesajelor trimise, cât și a celor primite.

Mesajdele audio înregistrate în timp real au devenit o fixație pentru mulți utilizatori WhatsApp.
În loc să tastați un mesaj lung, pur și simplu începeți să înregistrați un mesaj audio ținând degetul apăsat pe buton pentru o perioadă scurtă de timp. Când vă îndepărtați mâna de pe buton, mesajul este trimis.

Designerii aplicației de chat au inclus în mod special posibilitatea de a avansa rapid prin aceste comunicări audio lungi.
Aveți opțiunea de a le reda din nou mai încet sau mai lent dacă prietenul dvs. pare să se grăbească în conversațiile sale.
În plus, aveți opțiunea de a modifica viteza propriilor mesaje.

Cum schimbi viteza de redare a mesajelor de pe WhatsApp

Problema cu viteza de redare a mesajelor WhatsApp este că nu toată lumea este conștientă de ea.
În esență, s-ar putea să auziți un mesaj mai repede sau mai încet și să vă întrebați dacă persoana de la celălalt capăt al firului se confruntă cu vreun fel de problemă medicală.

Fiecare comunicare audio înregistrată pe care o redați pe WhatsApp ar trebui să aibă, de obicei, o viteză implicită de 1X viteza la care a fost înregistrată în condiții normale.
Din păcate, dacă ați modificat accidental viteza la 1,5X sau 2X în timp ce vă grăbeați, acea setare va fi folosită acum pentru toate comunicările dvs. audio.
puțin ineficientă

Cu toate acestea, este esențial să știți că puteți modifica rapid viteza de redare a unui mesaj audio, indiferent dacă l-ați trimis sau primit, dacă utilizați un iPhone sau un dispozitiv Android.
În fiecare caz, procesul este același; singura diferență constă în faptul că diferitele platforme au locații diferite ale butoanelor.

Intrați în discuție, începeți redarea făcând clic pe Play (Redare) și fiți atenți la valoarea din dreapta, care este 0,5X, 1X, 1,5X sau 2X, pentru a modifica viteza de redare a unui mesaj audio pe care l-ați înregistrat pe iPhone.
Pentru a o modifica, atingeți-o.


După cum puteți vedea în captura de ecran de mai jos, atunci când atingeți butonul Play (Redare) pe un dispozitiv Android, viteza de redare crește fie la 0,5X, 1X, 1,5X sau 2X. Apasă acolo pentru a o ajusta după preferințe, având în permanență în vedere că valoarea aleasă va deveni implicită pentru toate mesajele tale audio.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment