Metoda simplă de a porta numărul la alt furnizor de telefonie: de ce ai face asta, de fapt

Dă şi tu share articolului

Un aspect al identificării dvs. care poate fi considerat a fi o prerogativă este numărul dvs. de telefon.
Prin urmare, indiferent de operator, dacă ați avut norocul să „puneți mâna pe” unul care este ușor de reținut, veți încerca să îl păstrați.

Indiferent cât de simplu sau dificil este pentru alții să-ți amintească numărul, schimbarea acestuia ar putea face să pierzi legătura cu mulți prieteni sau clienți.
Concluzia evidentă este că numărul trebuie păstrat.

Din fericire, chiar dacă sunteți nemulțumit de serviciile pe care le oferă furnizorul dvs. de telefon fix sau mobil, există o metodă foarte ușoară de a-l păstra.

Cum îți portezi numărul în altă rețea

Este mai simplu decât v-ați imagina să vă portați numărul într-o altă rețea.
Tot ce trebuie să faceți este să vizitați noul furnizor care vă satisface mai bine nevoile și criteriile, să îi faceți o cerere și să includeți o copie a actului dvs. de identificare.

Rețineți că acesta este doar un proces simplu dacă numărul dvs. de telefon este activ și ați plătit deja toate datoriile restante față de furnizorul dvs. anterior.

În plus, puteți face acest lucru chiar dacă aveți doar un card preplătit; cu toate acestea, veți putea trece la un abonament ca parte a noului contract.
Este remarcabil cât de multe companii fac oferte care nu pot fi respinse clienților care optează pentru portarea în rețeaua lor. Dacă aceasta este intenția ta, află ce ți se poate oferi.

Dacă îndeplinești cerințele, abonamentul de la proiderul anterior va fi anulat automat în momentul în care porți, desigur. Portarea nu va dura mai mult de două zile, timp în care noul furnizor vă va emite un număr temporar pe care îl puteți utiliza până când problema este rezolvată complet.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment