Apple începe să testeze iPhone-uri cu USB-C

Dă şi tu share articolului

Popularul analist Ming-Chi Kuo a prezis recent că Apple va implementa USB-C pe iPhone-uri în 2023, dar conform Bloomberg, compania de tehnologie din Cupertino a început deja să testeze iPhone-urile cu conectorul USB-C.
Deși conectorul Lightning va fi în continuare pe iPhone-urile din acest an.

În plus, potrivit jurnalului, Apple dezvoltă un adaptor care va permite viitoarelor iPhone-uri cu USB-C să funcționeze cu accesorii create pentru portul Lightning existent. Nu se știe, totuși, dacă Apple va vinde convertizorul separat sau îl va include în pachetul de vânzare cu amănuntul.


Cu toate acestea, având în vedere poziția Apple, utilizatorii ar putea avea nevoie să plătească mai mulți bani pentru adaptor.

Ei bine impulsul Uniunii Europene pentru dispozitivele echipate cu USB-C poate fi una dintre cauzele acestei treceri de la conectorul Lightning la USB-C, dar producătorii de dispozitive Android nu ar trebui să aibă probleme, deoarece majoritatea smartphone-urilor și tabletelor cu Android au fost deja publicat. A inclus portul USB-C în ultimii ani. Stim ca in parlamentul UE s-a laut decizia ca incarcatoarele sad nu ai difere in UE si practic cu acelasi incarcator sa poti incarca mai multe telefoane fara a fi nevoit sa cumperi. Motivele sunt simplie reducerea popularii.


Legea europeană care impune un singur tip de conector pentru toate dispozitivele de pe piață, potrivit Apple, „autorizează un singur tip de conector pentru toate dispozitivele de pe piață va dăuna consumatorilor europeni prin încetinirea introducerii de inovații benefice în standardele de încărcare, inclusiv cele legate de siguranță și eficiență energetică”.

Potrivit UE, „propunerea prevede că, dacă apare un nou standard mai bun decât USB-C, putem adapta standardele”, respingând afirmațiile conform cărora trecerea la USB-C limitează inovația.

O trecere de la portul Lightning la USB-C ar aduce beneficii consumatorilor de iPhone cu transferuri de date îmbunătățite și încărcare mai rapidă, indiferent dacă reglementările europene înăbușează inovația.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment