Cartierele din București unde nu există bula imobiliară: aici cumperi mult mai ieftin – Cât dai pe un apartament cu două camere

Dă şi tu share articolului

Una dintre țările în care o parte însemnată a oamenilor dețin propria casă este România. Cu toate astea sunt si oameni caer nu au propria casa si aplica pentru credite imobiliare.
Nevoia de a deține o locuință este înrădăcinată în conștiința colectivă a țării noastre pentru că suntem o țară plină de proprietari.

Având în vedere starea actuală a lucrurilor, este rezonabil să presupunem că obiceiurile noastre nu vor fi modificate drastic de numeroasele crize care roade în prezent economia.
Pentru că am fost învățați cu toții că a deține o locuință este cea mai bună investiție pe care o poți face cu banii tăi de-a lungul vieții, românii nu vor abandona visul de a deține o locuință, în ciuda cererii în scădere pe piața imobiliară.

Ce buget trebuie să ai, ca să-ți permiți un apartament în cele mai ieftine zone din București

În lumina unei investigații a economica.net, „Sunt în București apartamente care costă mai puțin de 80.000 de euro în șapte cartiere diferite.
Sunt: Iancului-Mihai Bravu, Grivița – Gara de Nord, Titan-Dristor, Pantelimon, București Noi-Dămăroaia, 1 Mai-Domenii, și Stefan cel Mare-Tei”.

Cat este costul mediu per mp2?

Costul pe metru pătrat construit în cele mai accesibile locații ale Capitalei a ajuns la peste 1.100 de euro. Crește însă la 4.000 de euro pe metru pătrat în cartierele de lux În schimb, unitățile noi anul trecut au fost cu 10% până la 14% mai puțin costisitoare. În plus, analizele de piață demonstrează că prețurile în Capitală au scăzut cu 5,2% în luna mai. Acestea pun la dispoziție unele dintre cele mai ieftine locuințe din București de vânzare în cartierul Ghencea.
Prețurile pe metru pătrat sunt de aproximativ 1.200 de euro în Giulești și Pantelimon și de 1.400 de euro în Drumul Taberei sau Berceni.

Ca urmare, vă puteți muta într-unul dintre aceste districte pentru 80.000 de euro. După cum puteți vedea, există și opțiunea de a locui foarte aproape de centrul orașului, ceea ce poate fi avantajos, mai ales dacă intenționați să închiriați imobilul.

Sursa citată mai demonstrează, urmărind evoluția prețurilor, că „Scăderi semnificative au fost observate în două locații din București.
Acestea sunt: 1 mai (duminică) și 13 septembrie (fiecare locație cu un negativ de 13%)”.

Concluzii

Din fericire exista si solutii la preturi accesibile in Bucuresti. Stiu ca la nivel general razboiul de la granita intre Rusia si Ucraina a afectat piata imobiliara si a crescut preturile indirect, cu toate astea, cine nu e speriat si vrea sa faca o investite de viitor are sansa sa gasesca ceva bun pe gusturile lui/ei.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment