Metaverse, NFT-uri şi Dogecoin printre criptoactivele cu cea mai rapidă creştere pe eToro

Dă şi tu share articolului

Potrivit unui comunicat de presă trimis astăzi la redacție, primele 10 cele mai deținute criptomonede au rămas neschimbate în ultimele 12 luni, deși unele criptoactive de pe platforma eToro au cunoscut o creștere extraordinară. Aceste teme au inclus metaversul, NFT-urile și alternativele la Ethereum.

Sursa citată susține că Decentraland (MANA), cu o creștere de 437% a numărului de consumatori care o dețin în ultimele 12 luni, a înregistrat cea mai rapidă creștere în ceea ce privește volumul criptoactivelor pe platforma eToro.
În centrul industriei Metaverse se află platforma blockchain de realitate virtuală cunoscută sub numele de Decentraland.
Dogecoin Shiba (SHIB), cu o creștere de 269%, s-a situat pe locul al doilea, urmat de NFT și de furnizorul de tehnologie de jocuri Enjin, cu o creștere de 229%.

Potrivit lui Simon Peters, analist de active criptomonede la platforma de investiții eToro, “Criptomonedele cu cea mai rapidă creștere în ultimele 12 luni pe platforma eToro arată interesul investitorilor pentru anumite teme importante.
Creșterea exponențială a numărului de poziții deschise pe MANA indică faptul că metaversul a fost o nouă frontieră importantă.
În ciuda dificultăților recente de pe piețele cripto, NFT-urile și alte proiecte de infrastructură importante sunt foarte bine reprezentate în top 10 proiecte cu cea mai rapidă creștere, demonstrând un interes real pentru unele dintre cele mai revoluționare inițiative ale anului precedent.”

Primele 10 criptoactive de pe site-ul eToro au rămas stabile în ultimele trei luni, Bitcoin, Cardano și Ether ocupând locurile întâi, doi și, respectiv, trei.
Pozițiile deschise au crescut cu 1,7% pentru Bitcoin, cu 1,2% pentru Cardano și cu 3,1% pentru Ether.
TRON a înregistrat cel mai mare declin procentual, cu 2,8%.

Au existat o serie de schimbări de la un an la altul, Decentraland și Shiba intrând în top 10 datorită unei creșteri puternice a pozițiilor vacante.

Primele 10 criptoactive de pe site-ul eToro în funcție de valoarea deținută au rămas neschimbate în trimestrul al treilea, potrivit lui Peters.

Această stabilitate reflectă o perioadă dificilă pentru piețe, dar demonstrează, de asemenea, că investitorii în aceste active urmează o strategie de cumpărare și păstrare pe termen lung, ceea ce indică faptul că au trecut cu vederea volatilitatea pe termen scurt care a afectat piața.

Cele mai bune perspective pe termen lung de creștere a averii atunci când se investește în criptomonede, ca în cazul oricărei alte clase de active, depind de rămânerea pe piață în timp, mai degrabă decât de sincronizarea pieței.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment