Merita achizitia produselor resigilate/desigilate?

Dă şi tu share articolului

În zilele noastre, oamenii merg mai des să cumpere diverse lucruri resigilate sau nesigilate.
Datorită reducerilor de preț care pot varia de la câțiva lei până la 30-40% din prețul de listă, consumatorii sunt mai predispuși să facă aceste achiziții.
Dar merită o astfel de decizie?

Să definim mai întâi ce se înțelege prin termenii de produse “resigilate” și “nesigilate”.
Ambele idei se referă la faptul că produsul în cauză nu mai este sigilat, adică nu se mai află în aceeași stare pe care producătorul a intenționat-o inițial.
În cel mai bun caz, doar ambalajul a fost deschis; în cel mai rău caz, produsul în sine are deja o serie de defecte.

Acestea sunt cele mai frecvente motive pentru care un produs este desigilat: – pentru a fi expus în showroom-ul comerciantului; – pentru a fi fotografiat și documentat pentru vânzare pe site/în magazin; – pentru a fi testat de către tehnicienii comerciantului; – pentru a fi sigilat corespunzător dacă produsul a fost transportat în condiții incorecte; – în această categorie intră și produsele returnate de clienții nemulțumiți (indiferent de motiv).
Faptul că produsele resigilate au fost examinate de către experții comerciantului cu amănuntul și au garanția că funcționează corect le conferă un avantaj față de produsele nesigilate.
Cu toate acestea, câteva defecte minore sunt încă prezente, ceea ce ridică discountul produsului (zgârieturi, pixeli morți etc.).

Există multe beneficii de a cumpăra un produs resigilat.

Unele dintre aceste beneficii includ:

  • Cumpărarea unui produs resigilat poate fi mai ieftină decât cumpărarea unuia nou.
  • Produsele resigilate nu sunt vechi sau folosite, sunt doar produse care au fost returnate de clienti.
  • Produsele resigilate pot fi mai fiabile decât cele noi, deoarece au fost încercate și testate de client înainte de a le cumpăra.
  • Nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la obținerea unui produs defect sau stricat, deoarece a fost deja verificat de altcineva.
  • Cumpărarea unui produs resigilat este o alegere prietenoasă cu mediul, deoarece înseamnă mai puține deșeuri în lume și asta este întotdeauna bine!

Merită să cumpărați produse resigilate sau nesigilate?
Absolut, da.
În primul rând, pentru că toate articolele din această categorie beneficiază de aceeași garanție oficială ca și cele sigilate, în al doilea rând, pentru că reducerile de preț sunt frecvent foarte avantajoase, în al treilea rând, pentru că aveți posibilitatea de a returna articolul dacă nu sunteți mulțumit de achiziție și, în al patrulea rând (în cazul articolelor resigilate), pentru că aveți siguranța că vor funcționa perfect.
Totuși, decizia de a achiziționa un articol nesigilat sau resigilat poate să nu merite în anumite circumstanțe.
De exemplu, eșantioanele care sunt expuse într-un showroom, magazin etc., deoarece nu mai corespund cerințelor de calitate și sunt uzate moral și fizic.
Laptopurile, tabletele și telefoanele cu pixeli morți, precum și alte dispozitive cu zgârieturi sau deformări, intră în această categorie.

De unde pot cumpăra desigilate/resigilate?

În prezent, un număr mare de magazine pe internet oferă o varietate de produse nesigilate și resigilate.
Unul dintre cei mai cunoscuți retaileri este eMAg.ro, care oferă o varietate de retururi.
În plus, există un site special numit resigilate.ro, unde sunt afișate toate informațiile.

Concluzii

O mulțime de dispozitive high-tech nesigilate sunt disponibile pe PcGarage.ro, inclusiv telefoane mobile, tablete, laptopuri, televizoare, monitoare, carduri de memorie, plăci video, plăci de bază etc. Koyos.ro oferă o gamă largă de resigilate, incluzând totul, de la imprimante și espressoare la telefoane și tablete.
Găsiți resigilate pe F64.ro din selecția sa de conținut foto și video.
E-Boda.ro vinde televizoare, DVD playere și rame foto.
Pe listă se pot adăuga și alte site-uri mai puțin cunoscute, dar dacă sunteți interesați de astfel de lucruri, cred că cel mai bine este să le achiziționați de pe site-uri de încredere.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment