Maşinile Ford vor avea toate internet 4G LTE

Dă şi tu share articolului

Maşinile Ford vor avea toate internet 4G LTE

Compania de autovehicule Ford ne surprinde şi de această dată cu această decizie privind implementarea internetului 4G pe maşinile sale. Compania Ford a depus nenumărate eforturi pentru a-şi adapta maşinile din segmentul premium la cerinţele pieţei care sunt din ce în ce mai exigente.

Tehnologia 4G LTE va fi dispnibile pe maşinile ford. Amatorii de tehnologie în autoturisme vor fi încăntaţi de aceste decizii casre se vor materializa în viitorul apropiat. În 4,5 ani vom vedea la mai toţi producătorii că vor lansa maşini noi hnibride poate şi integral electrice surclasând motoarele cu combustie internă.
Gândiţi-vă cât de comod este să căutaţi fie un restaurant, o benzinărie sau orice altceva prin intermediul navigaţiei şi al tehnologiei 4G.
Până la urmă un autoturism nu trebuie să fie un stres ci dinpotrivă un aliat, o maşină manevrabilă şi să îţiofere confortul necesar în orice moment.

Ford este unul dintre producătorii de renume la nivel mondial iar acesta are cel mai ambiţios proiect cu privire la autoturismele electrice. Vor exista algoritmi avansaţi de inteligenţă artificială şi conectivitate 4G online. Există un raport publicat de Engadget acolo se stipuelază clar fă până în 020 orice maşină care va fi produsă va aea un modul 4G LTE integrat pentru accesul la internet.
Compania Ford a anunţat că va scoate pe piaţă cartele SIM 4G ce vor putea fi vândute cu modelele din Europa.  În prezent această tendinţă care este adoptată de mai multţi producători auto este aceea de a facilita conexiunea la internet în maşină chiar prin aceasta. Pe scurt, autovehiculul va fi un hostpot fiind cabail să ofere internet ne cauzându-ţi probleme la upload sau download când vei dori să navighezi pe internet.
Desigur, conexiunea de internet trebuie să fie puternică şi în acelaşi timp sigurră. Orice model cumpărat de la dealerii din Europa va oferi o cartela SIM 4G ce va veni împreună cu maşlina. Iar pe lângă Ford Sync Connect tehnologia va oferi posibilitatea şoferului să închidă sşi să deschidă maşina fără a avea nevoie de cheie.

Sistemul de navigaţie din telefon va fi transmis prin consola centrală a maşinii urmând ca tu sa ai o experienţă plăcută direct în aşina ta. Interentul în maşină este extrem de util în catzul în care există un accident rutier maşina să se poată conecta la internet apelând automat serviciile de urgenţă şi trimiţând coordonatele acesteia.

Şi cu toţii ştim că o maşină tehnologizată ne elimină din stres ajutându-ne mereu să găsim orice ne interesează maşinile devenind mult mai eficiente. Sunt şanse mari ca Waze sau mai bine spus navigaţia prin celebra aplicaţie de trafic Waze să vină integrată în hardware în toate maşinile produse de compania americană Ford. Accesul la internet va ajuta utilizazorii să facă upate de firmware actualizând softwareul şi elminând vulnerabilităţile de securitate prin aceste update-uri.
Viitorul e promiţător. Modele noi de Bronco, Escape, Explorer, F-150 şi Mustang vor putae fi achniziţioante în modele hibride ce se pot alimenta la priză şi plug-in hybrid.
Aceste decizii luate de către cei de la Ford vor genera o concurenţă tot mai mare între mulţi alţi producători şi sata e bine pentru că va genera un preţ ma mc. Dacă în prezent încă vedem o mulţime de tehnologii avansate pe modele de top, acestea vor ajunge să fie pe modele de volum.
Ford precum şi alţi producători ne asrată faptul că sunt preocupaţi din ce în ce mai mult de dezvoltarea şi implementarea noilor tehnologii. Tehnologiile menţionate mai sus le vom regăsi pe autoturismele Ford în scurt timp, este o chestiune de câţiva ani şi ne vom putea bucura de utilitatea acestora.
Va trebui să aşteptăm câţiva ani până când acest summum de tehnologii va fi prezenz atât pe Ford cât şi pe alte modele.
Dacă va plăcut articolul daţi un share şi un like pe butoanele de mai jos. Nimic mai simplu.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

One Thought to “Maşinile Ford vor avea toate internet 4G LTE”

  1. Wow. iata o idee geniala. Sper sa prind zilele alea cand internetul va fi free peste tot 😉

Leave a Comment