Magazinele unde primești gratis legume și fructe românești, dacă duci aceste obiecte la schimb. Inițiativa inedită luată acum de supermarketul Carrefour

Dă şi tu share articolului

În magazinele sale din România, masivul Carrefour lansează un efort lăudabil.
Clienții vor putea schimba plasticul și aluminiul pe care le au la dispoziție cu fructe și legume din România.

Reciclarea ar trebui să fie o prioritate pentru noi toți.
De-a lungul anilor, comportamentul nesăbuit al oamenilor a afectat mediul înconjurător, iar acum, mai mult ca oricând, trebuie să îndemnăm la o schimbare de comportament, deoarece natura demonstrează din ce în ce mai mult că este grav afectată.

Din acest punct de vedere, întreprinderile care se străduiesc să influențeze oamenii într-un mod pozitiv ar trebui să fie sprijinite, deoarece acestea oferă valoare societății și contribuie la dezvoltarea noastră în conformitate cu idealurile fundamentale, inclusiv respectul pentru mediu, pentru generațiile viitoare.

Acestea fiind spuse, dacă ai pe acasă PET-uri, doze de aluminiu sau sticle, le poți duce la Carrefour și vei primi în schimb legume și fructe de la fermierii noștri.

Ce dai la schimb și ce primești, concret

În esență, primiți un fruct sau o legumă în schimbul unui PET, de exemplu.
Având în vedere recentele creșteri de prețuri de pe piața alimentară și inflația generală care ne erodează puterea de cumpărare, veștile sunt și mai bune.
În esență, luarea unei astfel de măsuri vă poate ajuta chiar să obțineți o valoare mai bună de la o lună la alta.

Trebuie să știți că această practică va fi implementată începând cu data de 22 septembrie și va dura de la această dată până pe 27 noiembrie în 20 de hipermarketuri situate în două orașe (Constanța – București Orhideea, Galați – Ploiești, Bârlad – Târgoviște, Iași – Brașov, Buzău – Sfântu Gheorghe, Piatra Neamț – București Vulcan, Suceava – Râmnicu Vâlcea, Totodată, participanții din fiecare oraș se pot înscrie la marea tombolă cu premii prietenoase cu natura.

Deși Carrefour nu este prima idee de acest gen, românii vor găsi premiera sa foarte intrigantă în acest an.
Subiectul îl reprezintă aparatele de vending inversate (Reverse Vending Machines).
Acestea vor da posibilitatea românilor care vor să participe la program să colecteze separat PET-urile, dozele de aluminiu și recipientele de sticlă.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment