LG a lansat un telefon cu Stylus ca pe vremuri

Dă şi tu share articolului

 LG a lansat un telefon cu Stylus ca pe vremuri

Vă mai aduceți aminte de Samsung Galaxy Note?  Ai stat o perioadă în care să credem că un smartphone premiun poate fi utilizată doar cu un Stylus ca ulterior toți producătorii să renunțe la acesta.


În prezent LG stylo 4 îți va aduce acea experiență care ai avut în trecut prin Samsung Galaxy Note.
LG se confruntă cu o problemă financiară destul de mare ei Nu mai reușesc să facă vânzări așa de importante fiind fiind acaparati de samsung Apple.
O mare parte din profitul corporație Sud coreene are legătură cu producția de televizoare smartphone. LG a fost prima companie producătoare de telefoane care un telefon cu ecran ce poate fi îndoit LG flex.

Este limpede că există o concurență acerbă între marii producători smartphoneuri dar LG nu s-a lăsat mai prejos descurajată, și în continuare va produce telefoane la fel de bune așa cam neobișnuit în trecut și va încheia parteneriate cu diverse operatori din lume pentru anumite modele.
Noul LG stylo 4 a fost lansat în Statele Unite prin intermediul operatorului american Metro PCS însă nu se știe că relația dacă va ajunge și în alte țări din Europa. Este un telefon foarte interesant însă nu suficient de performant pe cât am fi fost tentați să credem.

Telefonul are un ecran de 6,2 inch cu o rezoluție full HD 2160×1080. O diagonală mare care se putea să pună probleme privind modul de folosire al acestuia ne fie cel mai confortabil dispozitiv utilizat cu o singură mână.

Telefonul este dotat cu un procesor foarte bun cu 8 nuclee snapdragon 450 octa Core ce este tractat la 1.8 Ghz și are 2 GB de RAM precum și o memorie internă de 32 GB. Telefonul nu este nici highend dar nici entry level, se situează undeva la mijloc între acestea pe segmentul midrange.

LG Stylo 4 vine cu Screen off Memo aşadar este suficient să foloseşti stylusul cu ecranul oprit fără a fi nevoit să aprinzi ecranul. Telefonul are un preţ de 179 de dolari.
Camera din spate Are 13 megapixeli și este suficientă pentru a face fotografii de bună calitate iar camera din față este dotată cu 5 megapixeli.
Cu privire la Stylus cu acesta glisezi în colțul din dreapta jos. Telefonul dispune și trebuie senzor de amprentă care îl regăsim în sub camera foto din spate și rulează un sistem de operare Android 8.1 oreo.Autonomia acestui în smartphone este una surprinzător de bună de 3300 mah ce intensă te va ține două zile de lucru.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment