Apple îmbunătățește serviciul Maps și dorește să îl bată pe gigantul Google și Waze

Dă şi tu share articolului

Apple îmbunătățește serviciul Maps și dorește să îl bată pe gigantul Google și Waze.

Acum 6 ani Apple sa decis să creeze serviciul Apple Maps pentru a face concurență marelui gigant Google Maps. Apple Maps nu a reușit să aibă performanțe remarcabile Google Maps și Waze, cu toate astea hepol ce să serviciul prin dezvoltarea acestuia pentru a mult mai bun.

Este adevărat am dat maps nu reușește să se descurce așa de bine pe sistemele complexe de străzi.
Și pentru îmbunătățirea acestui serviciu va colecta date personale de la tine și alti utilizatori ai ai dispozitivelor iPhone. Dificil să cartografie zi și să scanezi regiuni foarte pentru a pune cap La cap imaginile și sa reuseasca clar sa faca panoramele foarte bine.

Cartografierea și scanare a regiunilor dificilă și Apple se confruntă cu această problemă sector mare Apple se va folosit de clienții săi fără grijă drumurile respective care pentru Apple Maps sunt încă necunoscute.

Este drept că în gură tocirea acestui serviciu foarte interesant nu am mult timp și este posibil să așteptăm probabil mai mult de un an doi până vom vedea finală imbunatatita.

Vicepreședintele departamentului de software al Apple se laudă cum se fac eforturi impresionante și investiții masive de înnoire a hărților online și de asemenea el afirmă că se vor adăuga milioane de locații pentru clienții lor însă mai este mult de lucru până a face acest serviciu foarte eficient și competitiv.

Este drept că utilizatorii apple din România și din alte state din Europa nu se vor bucura prea curând de această nouă veste privind serviciul Apple Maps deoarece Apple Maps va fi disponibil în primul rând și mai puțin în țările europene intru în viitor apropiat. Până atunci trebuie să ne bucurăm de Google Maps şi să beneficiem de funcțiile sale.

Până a avea o concurență între maps este cale lungă. Dar este de lăudat că Apple  dorește să fie un Rival al Google maps si cu siguranta va trece foarte mult timp până mai există această concurență acerbă între Apple si Google.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment