Kalashnikov a prezentat o mașină electrică care ar rivaliza cu Tesla

Dă şi tu share articolului

Kalashnikov a prezentat o mașină electrică care ar rivaliza cu Tesla

Dacă până acum eram obișnuiți cu vehicule electrice ce sunt produse de  celebra companie americană Tesla. E bine nici rușii nu se dezmint.  Astfel că compania rusă Kalashnikov a dezvoltat un autoturism electric cu un design retro ce seamănă izbitor de mult cu Lada.

Rușii doresc să concureze de la egal la egal cu americanii de la Tesla elsa este foarte greu în condițiile în care Tesla are tradiție mare în dezvoltarea și producerea autoturismelor electrice. Mașina electrică scaune design retro este numită cV-1 și a fost prezentată la o expoziție organizată lângă Moscova.
Compania kalașnikov afirmă că autoturismul electric a fost inspirat din tul model fabricat în anii 70 Izh-kombi.
 E drept că maşina păstrează în mod clar acele linii de design cu care ne-am obişnuit cu toţii în comunism ale maşinilor sovietice. Maşina o puteţi vede aici
Să discutăm şi despre specificaţii tehniceLa capitolul specificatii, viteza maximă care o poate atinge acest model cv-1 este doar 80 de km pe oră comparativ cu alte modele altor altor producatori europeni care ating mult mai mult. Purtatorul de cuvânt al companiei Kalashnikov nu a putut să ofere informații avantajele achiziționării unei astfel de mașini în comparație cu Tesla. Cu toate astea producătorul Rus nu ezită să laude acest model va rupe gura Târgului curge 50 de km cu o singură încărcare a bateriei.

În prezent nu se cunosc informații despre intrarea în producție a acestei mașini și în care ar putea fi puse în vânzare și nici despre prețul acesteia.

Este greu de crezut că o companie rusă va reuși să concureze de la egal la egal cu Tesla mie și despre bugetul acestei companii spre deosebire de test la care pe lângă faptul că are tradiție în dezvoltarea mașinilor electrice și un buget gigantic.

Să nu mai vorbim de acest model înțeles bizar dezvoltat de compania Kalashnikov care până la urmă este un prototip al urâțeniei cine aduce aminte de comunism.

Ruşii au vrut să demonstreze că pot produce maşini electrice de la egal la egal şi orice subestimare a acestora nu poate fi decât falsă.
Dar până la producerea acestei maşinii Kalashnikov se va confrunta cu obstacole suplimentare pe piața internă a Rusiei, unde piața vehiculelor electrice este mică. Combustibilul convențional este ieftin în Rusia, iar guvernul nu oferă subvenții pentru mașinile electrice.
“Eliberarea unui
concept este departe de a fi capabilă să ofere un produs viabil și să
îl producă cu succes”, a declarat Christian Stadler, profesor de
management strategic la Warwick Business School din Marea Britanie. “Nu cred că compania are tehnologia sau bani suficienti necesari pentru a face acest succes.”

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment