iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, lansate oficial: singurele telefoane care vin cu schimbări importante în 2022

Dă şi tu share articolului

Apple și-a luat inima în dinți și, aproximativ cinci ani mai târziu, a prezentat un iPhone cu schimbări funcționale și estetice notabile.


Este pentru prima dată când discutăm despre un telefon care nu seamănă în mare parte cu modelul de acum un an.
Este vorba despre iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max.

Apple v-a onorat dorințele dacă ați amânat ani de zile achiziționarea unui telefon Apple, deoarece nu au existat îmbunătățiri notabile de la o iterație la alta.


Crestătura din partea de sus a ecranului a dispărut pe noile telefoane și este înlocuită de o bandă neagră care conține aceleași date și senzori ca și până acum.

Apple iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max – specificații

Un ecran Super Retina XDR cu o luminozitate extraordinară de 2000 de nits servește drept bază pentru iPhone 14 Pro.
Acest lucru ar trebui să fie suficient pentru a vă împiedica să încercați să înțelegeți ce vă arată telefonul afară, în lumina soarelui.
Din nou, acestea sunt dispozitive cu diagonale de 6,1 inci și, respectiv, 6,7 inci.

Dar, în loc de luminozitate sau de Insula dinamică, diferența fundamentală dintre o generație de telefoane Apple și următoarea este capacitatea de a nu se închide niciodată complet pentru a vă arăta întotdeauna informațiile de care aveți nevoie.
Rata de reîmprospătare a fost redusă la 1Hz, sau un cadru pe secundă, pentru a face acest lucru posibil fără a compromite grav durata de viață a bateriei.

Apple A16, un procesor cu 6 nuclee de procesare și 5 nuclee de procesare grafică (GPU), este în mare parte responsabil pentru farmecul noului dispozitiv.
Producătorul susține că nucleele de viteză ar trebui să utilizeze cu 20% mai puțină energie decât SoC-ul încă util de un an al iPhone 14.

Camera principală de pe noile iPhone 14 și iPhone 14 Plus are 48 de megapixeli, față de 12 megapixeli pe modelul anterior.
Cu ajutorul acesteia, puteți captura fotografii de înaltă rezoluție în ProRAW. Videoclipurile sunt stabilizate în modul de captură cunoscut sub numele de Action Mode.
Poți face fotografii mai bune în condiții de iluminare slabă datorită Apple Photogenic Engine.
Camera ultrawide are 12 megapixeli, în timp ce noua cameră telefoto are un zoom optic 2X.
Luminozitatea maximă a blițurilor este de două ori mai mare decât în 2021.

La fel ca și iPhone 14, noile iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max oferă opțiunea de comunicare prin satelit în cazul în care comunicațiile GSM standard sunt insuficiente sau nu funcționează.

Prețul de pornire pentru noul iPhone 14 Pro este de 999 de dolari, în timp ce prețul de pornire pentru modelul Plus este de 1099 de dolari.
Începând cu data de 9 septembrie, ambele variante sunt disponibile pentru precomandă; o săptămână mai târziu, pe 16 septembrie, va începe expedierea.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment