ING Bank: Informarea IMPORTANTA pentru Clienti, ce Nu Stiau Multi

Dă şi tu share articolului

Pentru că mulți dintre clienții săi din România nu știu cum să primească notificări pentru cantitățile de bani care intră pe cardurile lor, ING Bank le oferă o informație foarte importantă pe care trebuie să o cunoască.
Reprezentanții ING Bank discută mai jos despre ideea de a activa notificările pentru aplicația Home’Bank de pe telefoanele noastre. În acest fel, vom fi mereu conștienți de momentul în care banii sunt adăugați sau scoși din conturile noastre.

Nu vorbim despre ceva cu totul nou pentru majoritatea oamenilor, deoarece ING Bank a făcut de mult timp posibil ca prin intermediul aplicației Home’Bank să primim notificări pentru tot ceea ce se întâmplă în conturile noastre.

Cu toate acestea, multe persoane fizice nu cunosc încă avantajele pe care le oferă aplicația ING în acest moment. Aceste avantaje sunt deschise tuturor clienților care doresc să le folosească imediat și sunt disponibile în prezent gratuit.

ING Bank: Informarea IMPORTANTA pentru Clienti, ce Nu Stiau Multi
Este vorba despre notificările push care sunt primite pe telefoanele iPhone și Android care au aplicația încărcată. ING descrie mai jos cum putem activa rapid notificările pentru tranzacțiile care se întâmplă în conturile noastre.
În funcție de cât de ocupate sunt serverele ING România, este posibil ca ocazional mesajele să ajungă cu întârziere, dar în general ar trebui să primești notificările imediat ce banii sunt retrași din conturile tale bancare.

ING România oferă, de asemenea, opțiunea de a primi notificări prin SMS pentru orice tip de tranzacție din cont, în special cele care țin de administrarea conturilor de afaceri.
Prin urmare, în prezent ai la dispoziție această opțiune. Cu toate acestea, pentru companii, există o versiune diferită a aplicației, la fel cum există o platformă diferită de internet banking.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe, nu trebuie decât să vizitați site-ul ING Bank. Acolo, puteți obține toate informațiile despre ceea ce oferă aplicațiile sale de mobile banking.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment