Actualizarea WhatsApp care te ajută să fii mai liniștit: nu puteai face asta până acum

Dă şi tu share articolului

Dezvoltatorii popularului software de comunicare WhatsApp îl actualizează la fiecare câteva săptămâni.
Deși nu toate includ modificări majore sau pertinente, cea pe care o vom discuta mai jos s-ar putea să vă uimească.

În prezent, puteți ascunde când ați fost ultima dată online, dacă folosiți WhatsApp și doriți să câștigați un pic mai multă liniște și să preveniți disputele viitoare. Interlocutorii dvs. vor fi informați prin opțiunea “Last Seen” dacă v-ați alăturat recent aplicației de chat cu peste două miliarde de utilizatori, precum și când.
Acest mecanism va funcționa în continuare, dar va deveni mai complicat.

WhatsApp, aplicația ta favorită, dar cu securitate suplimentară
Puteți folosi o nouă funcție din WhatsApp, denumită “mod invizibil”, care seamănă cu “mersul pe burtă” în limba engleză, pentru a vă face invizibil pentru ceilalți. Această funcție este în prezent în versiune beta.
Practic, puteți folosi WhatsApp pentru o perioadă de timp fără ca cineva să știe dacă ați fost sau nu online atunci când acest mod este activ, fie la nivel global, fie doar pentru anumite contacte.

Nu în ultimul rând, funcția nu pare a fi revoluționară; de exemplu, vă puteți ascunde în continuare dacă vă citiți mesajele primite.
Ceea ce se va schimba este faptul că toate opțiunile pentru a vă ascunde activitatea WhatsApp vor fi centralizate, mai simplu de utilizat și, prin urmare, mai clare.

Nu că nu ar trebui să ascundeți faptul că ați văzut sau nu un mesaj primit, dacă persoana de la celălalt capăt al firului poate vedea că sunteți online și, în consecință, că ați primit mesajul, dar nu este necesar.

Noua funcție care va fi pusă în curând la dispoziția utilizatorilor WhatsApp este doar una dintre numeroasele modificări de securitate și confidențialitate pe care WhatsApp le-a făcut recent. Unele dintre aceste actualizări au fost “furate” de la Signal și Telegram pentru a concura mai bine cu aceste două servicii.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment