Hyundai i40 – un sedan ce atrage toate privirile – preţ, păreri

Dă şi tu share articolului

Hyundai i40 – un sedan ce atrage toate privirile – preţ, păreri

Noul Hyundai i40 este un sedan produs de compania coreeană. Noua versiune a lui Hyunai i40 vine cu o serie de îmbunătăţiri precum şi cu o putere a motorului mai mare şi o cutie cu dublu ambreiaj şi mai multe echipamente. Coreenii mereu au construit maşini bune şi fiabile iar această maşine nu face excepţie. Hyundai i40 este o maşin pe care te poţi baza fiind apreciată atât de persoanele care au familie sau nu numai

Hyundai i40 după cum putem vedea are un design expresiv.

 Hyundai i40 se încarează în valorile concurenţei. Ca şi competitori cu Hyundai i40 ar fi Volkswagen Passat, Skoda Superb, Opel Insignia. O maşină închegată şi printre cele mai bune din segment.

Exterior

Maşina are un design interesant având modificări estetice foarte frumoase.
Blocurile optice aşa  cum ne-am obişnuit se prelungesc puin pe aripă şi au fost redesenate precum şi stopurile din spate având înglobate tehnologia LED.  În centrul farurilor avem o grilă frontală babană aşa cum vedem pe la proucătorii americani şi asta subliniază sau ar încerca să ne arate că avem de aface cu o maşin ă puternică.
Interior Hyundai i40
Interiorul maşinii impresioenază având un design fluid. Vei avea confort deplin atunci cân vcei conduce această maşină sau pur şi simplu fiind doar pasager. Noile suspensii te vor face să ai o senzaţie plăcută şofând şi călătorind într-un mod cât mai confortabil.
Hyundai i40 mai dispuen şi de modul ECS. Ce reprezintă ECS? Este un sistem ce adaptează suspensia din spate în funcţie de modul de condus.
La capitolul spaţiu interior, maşina are un spaţiu impresionant, ai spaţiu la cap suficient la genunchi, şi vei găsi numeroase spaţii de depozitare ceea ce o fac o maşin practică. Ergonomia este foarte bună.
Portabagajul este unul dintre cele mai mare din segment cu o capacitate de 525 de litri.
La capitolul tehnologie. Faţă de modelele precedente şi mai precis modelul din 2011 Hyundai i40 vine c o serie de tehnologii noi fiin mai bine echipat. Conectivitatea prin bluetooth a telefonului şi recunoaşterea vocală, precum şi conectivitatea USB şi jack AUX, pilot automat, cameră de mers cu spatele, ecran touschscreen de 7 inci ce dispue nde navigaţie, 3 moduri (eco, normal şi modul Sport) etc sunt câteva dintre dotările ce se regăsesc pe acest model. Sunt nelipsite pe acestm odel şi blocurile optice ce au înglobate tehnologia LED precum şi proiectoarele de ceaţă.
Siugranţa lui Hyundai i40
Din 2011 până în prezent nu s-au mai efectuat teste de către organizaţia EuroNCAP însă atunci şaina a obţinut cinci stele la impact.   Maşina vine stanard dotată cu 9 airbag-uri şi sistemele obligatorii ESP şi ABS. Dar pe lângă acestea două mai există şi sistemul asistenţei la frânare (BAS) şi lane asist (menţinerea benzii de rulare LKAS)
Ce alte sisteme de siguranţă mai există? Sistemul ATCC este menit să îţi ofere aisstenţă la controlul tracţiunii în viraje. Pe lângă acest sistem există şi Smart High Beam. Sistemul detectează un vehicul din sens opus şi schimbă automat faza lungă cu faza scurtă (lumină de întâlnire).
Hyundai i40 pret
Mai jos aveţi ataşată o listă cu preţurile care conţin TVA privind acest model Hyundai i40

 Preţul de pornire pentru modelul 1,7 l diesel de 141 CP şi cutie manuală echipare Highway+ este de 25.038 euro însă dacă vei achiziţiona autoturismul prin programul rabla vei economisi din bani în jur la 4000 de euro. Preţul autoturismului nivel de echipare de bază este de 19,374 euro
Noua versiune vine cu o putere a motorului îmbunătăţită, o cutie
nouă cu dublu ambreiaj şi mai multe echipamente, comfort şi siguranţă
sporite.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment