Gorilla Glass Victus este urmaşul lui Gorilla Glass 6, poate rezista la o scăpare de la 2 metri înălţime

Dă şi tu share articolului

Corning, producătorul Gorilla Glass, a lansat cea mai recentă versiune a protecției de ecran în această săptămână, care este despre Gorilla Glass Victus, nu Gorilla Glass 7 așa cum ne așteptam. Are o rezistență la zgârieturi de 2 ori mai mare decât versiunea anterioară și alte proprietăți speciale, așa cum se arată mai jos.

Gorilla Glass Victus este o sticlă aluminosilicat, chiar dacă scapi de la o înălțime de 2 metri, chiar dacă telefonul tău fix este scăpat pe podea, suprafața de sticlă poate supraviețui. În general, sticla non-Corning se sparge/se sparge la o înălțime de 0,8 metri. Gorilla Glass 5 are o șansă de 80% să scape de la o înălțime de 1,6 metri, în timp ce Gorilla Glass 6 mărește șansa, dar nu mult.

În ceea ce privește rezistența la zgârieturi, în testul de rezistență Knoop (testul diamantului), noua sticlă se zgârie doar puțin sub presiunea de 8 Newtoni a diamantului, în timp ce produsul concurent este mai rău la jumătate din forță. Am mai aflat că Samsung va fi prima companie care va beneficia de Gorilla Glass Victus și va instala astfel de panouri pe telefoanele mobile „în viitorul apropiat”.

Corning a mai precizat că acest tip de sticlă poate rezista la 20 de scurgeri la o înălțime de 1 metru, în timp ce Gorilla Glass 6 poate rezista la 15 scurgeri. În ultimii zece ani, Gorilla Glass a devenit soluția de bază pentru toți producătorii de telefoane mobile, devenind protecțiile Apple iPhone și Apple.

Corning a sugerat că prețurile vor rămâne într-un interval rezonabil pentru a evita creșterile excesive ale prețurilor pentru produsele emblematice.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment