Google vrea să îți ajute copilul să învețe să citească: cum va face asta pe desktop

Dă şi tu share articolului

Ziua în care școlile îi ajutau pe copii să învețe să citească numai clasice a trecut de mult.
Google pare acum pregătit să asiste în acest domeniu.

Și dacă ați putut să utilizați telefonul Android până acum pentru a testa instrumentul de învățare a citirii de la Google, o puteți face acum.

Recent, Google a dezvăluit o versiune de testare web a Read Along, evitându-vă să renunțați temporar la telefon și oferind o experiență similară pe computer.

Asistentul virtual Diya vă va încuraja copilul să citească cu voce tare ca înainte, să ofere feedback și apoi să-i informeze dacă și unde a greșit.
Programul web are multe grade de „calificare” prin aceea că, pe măsură ce tânărul avansează prin niveluri, el poate câștiga stimulente digitale pentru atingerea obiectivelor. Aceste recompense pot fi fascinante pentru el și îl pot încuraja să continue.

Cu ce browsere s-a împrietenit Read Along, aplicația Google

Firefox, Chrome și Edge sunt acceptate în prezent de versiunea beta, iar suportul pentru Safari și browsere suplimentare vor veni „în curând”.

Engleza și hindi sunt doar două dintre limbile pe care copiii le pot învăța, dar lista este încă relativ mică.

Experiențele personalizate pot fi accesate și prin autentificare, dar Google explică clar că nu aveți nevoie de un cont pentru asta.
Nu trebuie să fii îngrijorat că cineva va obține acces la vocea copilului tău, potrivit gigantului, care susține și că securitatea datelor este puternică.

Cu toate acestea, Google nu prezintă Read Along ca un înlocuitor cu drepturi depline al interacțiunii interpersonale.
Când părinții nu sunt accesibili, este conceput pentru a ajuta copiii să devină mai buni la citit. Poate fi util și pentru școli.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment