Care va fi Functia SPECIALA a WhatsApp, ce va fi lansata pentru Telefoanele iPhone si Android

Dă şi tu share articolului

Caracteristica specială mult solicitată și foarte apreciată pe care mulți utilizatori o solicită de ani de zile în alte aplicații de mesagerie va fi acum disponibilă în WhatsApp, ceea ce este o realizare uriașă.

Potrivit lui Mark Zuckerberg, WhatsApp va avea în curând o funcție nou-nouță pe iPhone și Android, care ar împiedica realizarea capturii de ecran atunci când mesajele sunt destinate să fie citite o singură dată.

După cum probabil ghiciți deja, o mulțime de persoane folosesc această funcție pentru a transmite imagini sau videoclipuri cu ei înșiși în diferite situații, uneori în timp ce sunt încă îmbrăcați, alteori când acționează inadecvat etc., iar în ultimul timp, WhatsApp face nu interzice capturile de ecran create pentru ei.

This feature has been part of Snapchat for a while, and while it cannot be disabled on the iPhone without a jailbreak, it can be easily disabled on Android by rooting the device.

WhatsApp va bloca in sfarsit capturile de ecran pe iPhone si Android

Când accesați un mesaj care ar trebui să fie distrus după prima vizualizare pe WhatsApp, caracteristica va fi aplicată în mod similar cu cum este pe Snapchat, ceea ce face imposibil să faceți o captură de ecran deoarece veți vedea avertismentul de mai jos.

Nu vom putea salva imaginea care ne-a fost furnizată de persoana cu care aveam acel chat deoarece această interfață va fi vizibilă deasupra celei standard a aplicației WhatsApp.

Deși Mark Zuckerberg nu a specificat o dată anume pentru când această nouă caracteristică va fi adăugată la WhatsApp pentru iPhone și Android, este evident că, privind interfața de utilizare, nu va trebui să așteptăm mult.

Indiferent de cât timp ar trebui să dureze în cele din urmă, WhatsApp are actualizări mai semnificative planificate atât pentru iPhone, cât și pentru Android. Tot ce trebuie să facem este să așteptăm cu răbdare ca totul să ne fie pus la dispoziție oficial.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment