Google rezolvă o problemă veche „de când lumea”: ce se întâmplă cu Gmail și Google Chat

Dă şi tu share articolului

Deși nu știm sigur cât de des utilizați Google Chat, cu siguranță ați “dat peste” Gmail în trecut.
Acestea fiind spuse, se presupune că sunteți la curent cu diversele probleme ale aplicației, unele dintre acestea fiindu-vă, fără îndoială, provocate dureri de cap în trecut.

Probabil că aveți obiceiul de a utiliza frecvent funcția de căutare din Gmail sau Google Conversation pentru a căuta prin e-mailuri vechi sau, în unele cazuri, prin jurnalele de chat.
Vestea bună este că această funcție se va îmbunătăți în curând, ca urmare a unor actualizări recente dezvăluite de Google.

Noile caracteristici care îți vor face viața mai ușoară
În cadrul actualizărilor recente au fost adăugate două noi capacități la Gmail, care sunt accesibile pe desktop și mobil.

Cu prima, puteți filtra rezultatele și găsi mai rapid e-mailurile pe care le vânați de atâta timp pe baza unei etichete specifice din Gmail.

În cazul în care Gmail nu reușește să localizeze un anumit e-mail folosind fraza de căutare pe care ați introdus-o anterior, cea de-a doua funcție este concepută pentru a vă afișa rezultatele “potrivite”.
Cu alte cuvinte, un fel de “Google Help” marca Google, în spiritul glumei.

Aplicația Chat va primi, de asemenea, o îmbunătățire a istoricului de căutare. Veți putea să vă reamintiți rapid rezultatele căutării și multe altele dacă efectuați o căutare și apoi faceți din nou clic pe bara de căutare după ce ați terminat.

În timp ce funcția de căutare a etichetelor Gmail și istoricul căutărilor pe chat sunt disponibile pe dispozitivele iOS și Android, funcționalitatea rezultatelor aferente Gmail este acum accesibilă pe site-ul Gmail.

Dacă nu o aveți deja, istoricul căutărilor pe chat, în special, ar trebui să fie accesibil pe dispozitivele iOS până la sfârșitul lunii octombrie.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment