Google continuă să dezvolte aplicația Maps: ce adaugă nou

Dă şi tu share articolului

Google face, de asemenea, Live View mai util cu funcționalitatea de căutare.

Dacă vizitați frecvent locații noi, există o mare probabilitate să folosiți Maps pentru a vă organiza călătoria.
Google intenționează să simplifice această procedură.

Probabil că Google va spori accesibilitatea funcției sale 3D “Immersive View” în lunile următoare.
Peste 250 de repere celebre din întreaga lume, inclusiv Turnul Tokyo și Acropole din Atena, pot fi văzute acum în vederi aeriene fotorealiste pe Google Maps.

De asemenea, este posibil să obținem o avanpremieră a locațiilor în care Google intenționează să implementeze funcția în următoarele luni și ani, în Los Angeles, Londra, New York, San Francisco și Tokyo.
În aceste orașe, funcția de cronologie din Immersive View permite vizualizarea unei simulări a modului în care va apărea un punct de reper bine cunoscut la o anumită oră din zi.

În plus, deoarece Immersive View se integrează cu Street View, este posibil să explorați restaurantele și magazinele din jur.
Scopul acestui lucru este de a elimina orice incertitudine atunci când vă faceți planuri de călătorie către atracții turistice bine cunoscute.

Live View este, de asemenea, pe cale să primească un upgrade

Google își îmbunătățește funcția de realitate augmentată cu funcționalitate de căutare în Los Angeles, New York, San Francisco, San Jose, Paris și Tokyo.

Acum puteți folosi Live View pentru a vă ghida în direcția potrivită dacă sunteți în căutarea unui bancomat, a unei toalete sau a unui loc unde să vă așezați și să mâncați ceva.
În lunile următoare, utilizatorii de smartphone-uri Android și iOS pot anticipa că această capacitate îmbunătățită va apărea pe dispozitivele lor.

Nu în ultimul rând, Google a dezvăluit că va deschide accesul dezvoltatorilor externi la funcția Green Routes.
Prin urmare, companii precum Uber și Lyft ar trebui să poată încorpora tehnologia în aplicațiile lor pentru a-și ajuta șoferii să producă mai puține emisii.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment