Samsung Galaxy S23 s-ar putea lansa chiar în perioada sărbătorilor de iarnă, pentru a contracara iPhone 14

Dă şi tu share articolului

Indiferent cât de departe au ajuns Huawei (până la ediția din SUA), Samsung (constant în top în ultimul deceniu) sau Xiaomi, este un adevăr cunoscut că Apple depășește Samsung ca lider de piață pentru smartphone-uri în trimestrul al patrulea.
Pur și simplu, Samsung consideră că are nevoie de cojones, deoarece compania din Cupertino vinde atât de bine în timpul vacanțelor de Crăciun și de iarnă.
Cum? prin lansarea anticipată a Galaxy S23.

De ce devin disponibile brusc aceste date?
Ele se adaugă într-un fel la scurgerile recente de randări pentru Galaxy S23, S23+ și Galaxy S23 Ultra.
Potrivit site-ului sud-coreean ET News, Galaxy S23 ar putea debuta “mai devreme decât în mod normal”.
Anticipăm fie o lansare în prima parte a anului 2023, fie poate în decembrie 2022, având în vedere sosirea Galaxy S21 pe 14 ianuarie și a S22 în februarie.

Așa cum o cer circumstanțele, Samsung nu vrea să rămână în urmă atunci când cipul Snapdragon 8 Gen2 va debuta la mijlocul lunii noiembrie 2022.
Încă nu sunt sigur cine îl produce și dacă TSMC sau Samsung sunt implicați.
Dacă Sammy este responsabil, este simplu de înțeles de ce ar vrea să evite Exynos anul viitor și să păstreze contractul cu Qualcomm.
Producerea lui Snapdragon 8 Gen 2 ar genera mai multe venituri pentru Samsung decât vânzarea anumitor smartphone-uri ale sale.

Pe de altă parte, trebuie să luăm în considerare problemele legate de componente, inflația și cheltuielile cu energia, care modifică frecvent programul întreprinderilor tehnologice.
De asemenea, publicația menționată mai sus are informații din interior de la furnizorii de componente care au comenzi pentru Galaxy S23 mai devreme decât de obicei.
Vă reamintesc că pe Galaxy S23 Ultra îl așteptăm cu o cameră de 200 MP cu senzor ISOCELL HP3.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment