Ford a decis să realizeze un parteneriat surpriză cu grupul Volkswagen, dar și cu Amazon.

Dă şi tu share articolului

un lucru interesant este faptul că giganții care conduc lumea digitală dau o mână de ajutor companiilor producătoare de mașini

Gigantul Amazon vrea să intre pe auto. Are parteneriat cu Volkswagen

Compania americana Ford a anunțat că se va alătura unei noi provocări lansând un parteneriat cu nemții de la Volkswagen dar și cu Amazon în vederea construirii unui viitor electric al industriei auto. Cele trei mari companii au încheiat un parteneriat pentru a le oferi clienților soluții de încărcare rapidă a autoturismelor electrice. Industria autovehiculelor electrice este încă la început și trebuie dezvoltată din ce în ce mai mult.

Acestea vor fi amplasate atât pe drumuri și autostrăzi, cât și la locuințele șoferilor. Ford și Volkswagen au decis să construiască stații de încărcare pentru autovehiculele electrice. Momentan proiectul este gânit pentru America de Nord dar urmează să se exindă și în alte părți are lumii dacă va avea succes. Rămâne de văzut cum vor evolua lucrurile în sensul acesta.

Ford, Volkswagen și Amazon prefigurează un viitor electric eficate al industriei auto.

Prin urmare va exista o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice va fi cea mai mare din America din Nord. Aceasta va va cuprinde nu mai puțin de 12.000 de locații din care vor fi 35.00 de prize de încărcare pentru mașinile electrice. Suma alocata va fi de 11 miliarde de dolari din partea Ford în construcția autoturismelor electrice și până în 2022 să obțină venituri doar de pe urma autoturiselor electrice.

Ford și Volkswagen vor avea ca scop dezvoltarea și construcția stațiilor de încărcare pe care americanii le vor găsi pe marginea drumurilor și a autostrăzilor.
Cât despre Amazon. Acesta ar urma să itnervină unde are cea mai vastă experiență și anme în spațiile de locuit. Fiecare o putând să-și încarce mașina în propria proprietate.

Britanicii de la Dyson, cunoscuți mai ales pentru dispozitivele inteligente de curățare și uscare a mâinilor. Aceștia în trecut au anunțat cu mare fast că vor construi o mașină electrică dar acest plan a luat sfârșit. Cu toate astea cei de la Dyson începuse să investească milairde de dolari în proeict dar au renunțat la el în 2017.

Dyson în schimb cu toate că a renunțat la dezvoltarea autovechiulelor electrice ei nu s-au dat bătuți în totalitate pentru că au în plan să inoveze și să dezvolte noi tehnologii în sprijinul mașinilor electrice. Din păacate ele vor fi dezvoltate doar în Singapore și doar într-o mai mică măsură. Probabil dacă Dyson va avea succes pe piață se vor extinde și în Europa de ce nu?

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment