Firefox Monitor, o unealtă eficientă care te anunţă dacă ai fost victima hackerilor

Dă şi tu share articolului

Mozila Firefox unul dintre cele mai populare browsere din lume având milioane de utilizatori.  Mozila Firefox se îmbunătățește frecvent datorită actualizărilor regulate care au ca scop îmbunătăţirea performanţei, a stabiltiaţii şi o siguranţă îmbunătăţită.

Din păcate în ultima perioadă mai mulți dintre oameni au fost tinte ale hackerilor cauzate de mari  vulnerabilități pe platformele online unde utilizatzorii au un cont.
Ştim cu toții că mediul online este atât util cât și periculos.  din fericire există două unelte importante pentru a vedea dacă Adresa noastră de email a fost în atenţia hackerilor.
Un serviciu foarte util pe care o să îl prezentăm astăzi este Firefox Monitor.
Mozila Firefox și Google Chrome se află în topul preferințelor utilizatorilor întrucât sunt cele mai rapide browsere care există în acest moment pe mapamond.  Ce este interesant la Mozila Firefox?

Firefox monitor  este serviciul de către mozila Firefox.  Acesta  Îți va fi util Atunci când vei dori să vezi dacă ai fost o victimă a unor atacuri de hackeri.  Am putea spune că este similară site-ul haveibeenpwned.com .  am mai scris un articol desprehaveibeenpwned.com  acum câteva luni.  pentru a-l citi vă las un link aici.

Cum se folsoeşte Firefox Monitor?  Îți introduci adresa de email vei apăsa butonul search și vei vedea dacă adresa ta de email  este listată  pe o listă a cariilor hackerilor.  email tău nu va fi stocat pe serverul,   deci nu trebuie să te temi.  în urmă căutării adrese de email dacă a fost victimă a hackerilor trebuie să percepe ceastă informație ca pe un avertisment,  și cât mai repede să îți schimbi parola.

În ultimii ani foarte mulți utilizatori au căzut pradă hackerilor,  sute de mii și milioane de conturi de email numele acestora a fost sparte ajungând pe liste ale

Nnoul mozila Firefox verifică site-urile  pe care tu le accesezi în vederea stabilirii existenței victimelor atacuri în ultimul an.   Dacă răspunsul este pozitiv, da,  Atunci poți căuta și adresa ta de email  dacă a căzut ca victimă.

Mai Trebuie să menționăm și faptul că această funcție despre care am vorbit mai sus este disponibilă doar în varianta Beta Firefox Quantum. Odată ce vei vizita un website vei observa o notificare în colţul din stânga sus când site-ul accesat de tine este problematic. Dacă este vorba de un site care îl accesezi des, vei primi o singură notificare dacă testele realizate au succes.

Sper ca  acest articol să vă vină în ajutor și să vă protejați cât mai bine parolele și adresele de email.

Voi Cum vă protejați adresa de email?  Vă aștept mai jos  pe rubrica de comentarii.

Dați și voi un share și un like articoluluihackerilor.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment