Femeia la volan – un canal de youtube cu sfaturi foarte utile pentru soferii începători

Dă şi tu share articolului

De curand am descoperit un canal de youtube foarte interesant despre sfaturi pentru soferii incepatori si nu numai al unei fete care face o treaba foarte buna. Canalul se numeste Femeia la volan.

Femeia la volan, femeia la volan canal youtube, sfaturi condus, conducere

Canalul de youtube este la inceput dar m-a surprins faptul ca este o fata care a decis sa creeze un canal util celor care vor sa dea de permis sau care deja au permisul. Oricat de mult ar spune unii ca stiu o multutudine de sfaturi, ei bine condusul inseamna mai mult de atat. Cand conduci un autovehicul trebuie sa tii cont de multe aspecte. Deplasarea pe drumurile publice nu este o joaca de copii si oricand se poate intampla o tragedie.

Femeia la volan un canal care m-a surprins placut ofera aceste sfaturi importante.
Ultimul clip de pe canal. https://www.youtube.com/channel/UCj_DiSW2Ba7iMo5PA8gGG8A/videos

Stiu ca mai exista si altele insa pe mine m-a surprins un lucru.
Daca nu ma insel este singura fata din Romania care trateaza aceste subiecte ce tin mai mult de partea masculina si anume sfaturi, pareri impresii si asta ma bucura si mai mult.
Asadar cei care sunteti pe cale sa dati de permis sau sunteti cursanti ori ati obtinut deja permisul de conducere, aveti toate informatiile necesare aici pe acest canal.

Cum spunea mai sus canalul este inca la inceput dar posteaza regualt videoclipurile. Eu il gasesc foarte util sper ca si voi. Multi oameni chiar dupa ce obtin permisul de conducere uita ceea ce au invatat in scoala ori daca le stiu nu merita o reimprospatare.

Pagina de facebook a canalului Femeia la volan https://www.facebook.com/yt.femeialavolan

Va astept pe rubrica de comentarii. Voi ce parere aveti?

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment