Etapa a treia a Programului Rabla pentru Electrocasnice, lansată la ora 10.00 / Se pot selecta vouchere pentru aparate de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare

Dă şi tu share articolului

Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că luni, de la ora 10:00, începe a treia etapă a Programului Rabla pentru electrocasnice, în cadrul căreia pot fi alese vouchere pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare.

Persoanele se pot înscrie începând de astăzi, de la ora 10:00, în cea de-a treia etapă a Programului Rabla pentru electrocasnice, pentru a alege cupoane pentru aparate de aer condiționat, uscătoare de rufe și aspiratoare, potrivit AFM.

Bugetul etapei a doua este de 15 milioane de lei, iar voucherele pot fi alese până pe 23 decembrie, ora 23:59, sau până la epuizarea banilor.

În cea de-a treia etapă, voucherele se distribuie astfel, pentru achiziționarea de echipamente electrice și electronice pentru locuință, după cum urmează:

400 de lei pentru aparate de aer condiţionat,inclusiv aparate de aer condiţionat portabile, cu eficienţă energetică la răcire cel puţin A++;
400 de lei pentru uscătoare de rufe cu eficienţă energetică cel puţin A++;
200 de lei de lei pentru aspiratoare cu un consum de energie mai mic de 43 kWh/an.

O rundă de selecție a bonurilor se desfășoară timp de cinci zile sau până la epuizarea bugetului alocat pentru runda respectivă.

Comitetul de aprobare se va reuni pentru a verifica bonurile rezervate după încheierea etapei sau după epuizarea bugetului, în conformitate cu AFM.

“Solicitanții se vor deplasa la unul dintre vânzătorii verificați pentru a achiziționa echipamentul necesar după ce site-ul AFM va publica lista persoanelor aprobate.
O persoană nu poate alege un alt voucher pentru aceeași categorie în același an calendaristic, dacă a selectat deja unul la prima ediție, dar ulterior nu l-a utilizat”, a inclus AFM.

O persoană fizică care a primit deja un voucher la o categorie nu are voie să primească un altul de același tip în același an calendaristic, potrivit organizației.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment