Eroare uriașă de securitate descoperită pe toate telefoanele S10 și Note 10 de la Samsung

Dă şi tu share articolului

în timp ce Samsung lucrează la dezvoltarea viitorului Samsung Galaxy S11 problema de securitate a apărut pe cele mai noi modele.

Desigur că bug-uri de securitate au fost merue, nu reprezinta o noutate.  Potrivit revistei Forbes.com din Statele Unite ale Americii, milioane de utilizatori de S10 și Note 10 au o problemă extrem de importantă la senzorul de amprentă. Bug-ul a fost descoperit de BleepingComputer și permite ocolirea sistemului de deblocare a telefonului folosind senzorii de amprentă din display.

Prin urmare este o problemă extrem de delicată, pentru că poate permite accesul neristricționat asupra conturilor și cardurilor bancare stocate în aplicațiile bancare din telefon. și bineînțeles că cineva pune mâna pe un astfel de telefon va putea debloca ecranul astfel că poate efectua plăți sau avea acces la toate fișierele de pe dispozitivul respectiv.

Prin urmare trebuie să faceți update mereu la telefon. întotdeauna dacă se poate chiar zilnic puteți să Verificați dacă a apărut un un 9-a dat pentru telefon și bineînțeles pentru toate aplicațiile din Google Play.

 Samsung a emis deja un comunicat privind această temă, susținând că în acest moment investighează problema la nivel intern.

Recomandarea gigantului asiatic este folosirea în acest moment a telefoanelor doar cu accesorii originale, pentru a reduce riscurile care ele există oricum.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment