Doi ani de technocars.ro – La mulţi ani! technocars.ro

Dă şi tu share articolului

Doi ani de technocars.ro. Ce am realizat?

Astăzi sărbătorim 2 ani de technocars.ro. Acest de tehnologie și mașini a fost lansat pe data de 6 ianuarie 2017.
Până acum doi ani de zile am scris și publicat mai puțină de 262 de articole un număr impresionant nu mai scrii gândit că voi ajunge dar asta sa datorat pasiunii mele către aceste doemnii dar și setei de cunoaștere.
În primul an de la lansare au fost public 115 articole din domenii precum cel auto, tehnologie etc.

La finele anului 2016 am constatat că în România în special pe itnernet este încă loc pentru o mulţime de site-uri pe diverse nişe.

Şi da, este adevărat totul ţine de calitatea continutului care îl oferi și de seriozitatea ta.

Pe internet nu va exista niciodată o nișă epuizată sau în curs de epuizare.

Așadar cei care își dau cu părerea spunând că o anumită nișă sau un anumit subiect este mult prea dezbătut ori saturat se înșală amarnic pentru că acei oameni au ca scop influențarea altor oameni pentru a nu-i determina să înceapă cu un nou site, proiect şi să-şi atingă obiectivele propuse.

Revenind la technocars.ro, în al doilea an de la lansare technocars.ro a cunoscut și coborâșuri dat fiind faptul că internetul este un mediu dinamic și foarte mulți vizitatori preferă mai mult conținutul video decât cel scris.

Dar chiar și așa eu am continuat să scriu și să cresc calitatea conținutului pe acest blog.

După primul an de existență al acestui blog îmi propusesem să scriu cel 100 de articole dar iată că am reușit să ajung la numărul de 147 ceea ce mă bucură și mă motivează scriu în continuare la fel de mult cu aceeași seriozitate.

Selectarea informațiilor este pentru fiecare cititor atunci când dă o căutare pe motorul de căutare sau atunci când intră pe un anumit link și începe să citească.

Este drept că platformele precum YouTube sunt mult mai atractive pentru că cei care au canale transmit utilizatorilor lor în mod mult interactiv audio/video, iar foarte mulți dintre vizitatori sunt atrași de către aceste aspecte care sunt de înţeles, întrucât trăim în era tehnologiei.

Contentul video vine cu mari plusuri şi atrage mulţi mai mulţi vizitatori spre deosebire de informaţiile text.

Ce schimbări au survenit pentru technocars.ro?

Până mijlocul lui decembrie 2018 site-ul a fost găzduit pe platforma Blogger. Aceasta aducea avantaje dar şi multe dezavantaje.

În decembrie 2018 am decis să trec la găzduirea pe un hosting plătit SSD în România şi site-ul să găzduit pe platforma WordPress și asta mă face să cred că am făcut alegerea cea mai bună dar cu un mare preț acela al pierderii foarte foarte multor vizitatori.

Anul acesta care tocmai a venit îmi propun să scriu cel puţin 150 de articole din domenii precum cel auto, review-uri auto, review-ri din tehnologie, păreri, impresii, sfaturi şi multe altele.

De asemenea am în plan să lansez un alt blog generalist dar care reflectez în acest moment. Asta va depinde mai mult de timpul meu. Sper să reușesc să duc la finala chest obiectiv care mi l -am propus la trecerea dintre ani ca anul viitor 2020 blogul să numere peste 400 de articole.

Sfârșitul anului 2018 a venit cu o schimbare majoră din punctul vedere al platformei pe care este găzduit blogul.

Cum mă puteţi sprijini?

Este foarte important pentru mine şi pentru orice publisher să îl motivaţi să continue.

Pentru a susține acest blog vă rog să dați un like paginii de Facebook și de asemenea să dați share articolelor pe butoanele din josul paginii.
SHARE ŞI LIKE

Bilanţul pe 2 ani 2017-2019

Iar acum să vedem împreună care este bilanțul pentru cei 2 ani de activitate a blogului 6 ianuarie 2017-6 ianuarie 2019.

Categoria AUTO – 67
Categoria TEHNOLOGIE – IT – 88
Categoria DIVERSE – 51
Categoria SFATURI – 21
Categoria SFATURI ACHIZIŢIE – 24

La mulți ani technocars.ro! La cât mai multe articole

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment