Despre site-urile de anunturi gratuite, ce se vinde cel mai mult pe internet? – sfaturi

Dă şi tu share articolului

Despre site-urile de anunturi gratuite, ce se vinde cel mai mult pe internet? – sfaturi

Astăzi vom  trece În revistă câteva lucruri esențiale privind anunțurile pe internet,  sfaturi privind publicarea unui anunț dar și anunțurile promovate care sunt plătite  de dumneavoastră.

În comunism părinții sau bunicii noștri când trebuiau să vândă la numit
lucru  fie căutau  cumpărători aflând din vorbă în vorbă, iar cei
interesați de acel produs,  sau le duceau intru în târg,  ori il îl
duceau la consignație  era un obiect de artă sau care are legătură cu
arta.

Deci posibilitățile  de vânzare ale unui produs limitate,  internetul nu exista iar cea mai bună metoda de vanzare era ,,din vorba în vorbă”.

Ei bine, situația sa schimbat foarte mult după revoluție în România. România s-a  întors la democrație și atunci au apărut și ziarele,  ziare de anunțuri si cam atat.
Zece ani  mai târziu au apărut și primele site-uri de anunțuri.  Puteaţi să  publicaţi anunţuri gratuite  de orice fel, de la anunturi gratuite de imobiliare, auto, moto ş.a.m.d.  Forumurile populare ofereau și ele o rubrică destinată vânzării sau cumpărării produselor  iar era frecventată des de către vizitatori.  În prezent pe puține forumuri mai ai încă succes  să vinzi sau să cumperi ceva.
E drept, în ultimii ani societatea sa schimbat.  Astăzi publicitatea pe internet este la mare căutare. Cu toții asistăm la apariţia unei sumedenii de site-uri de anunţuri,  de la site-uri de anunțuri mari la saituri de anunțuri medii și mici.Cei care sunt în căutarea unei mașini, unui vehicul cu motor etc, dau buzna pe siteurile cu anunțuri auto.  la capitolul imobiliare vânzările de apartamente sau vânzări de case si sunt la mare căutare pe acest siteuri  pentru că este un interes mare pentru aceste tipuri de anunțuri. De asemenea, există un interes semnificativ pentru anunțurile privind meditațiile din partea celor care nevoie de  meditații pentru o aprofundarea unei discipline şcolare, sau pentru învățarea/perfecţionarea unei limbi străine.

Există o grămadă de companii care fie sunt serioase, sau nu care publică anunțuri angajări, sau locuri de muncă atât pe saiturile de anunțuri și pe grupurile de Facebook
.
Cele mai importante sunt olx, lajumate.ro, publi24.ro, anuntul.ro. De asemenea cei care sunt în căutarea unui autovehicul second hand sau de ce nu chiar nou, pot sa caute anunțuri auto pe autovit, olx, carzz.ro, homezz.ro , jobzz.ro publi24.ro, autouncle.ro, autoscout24.ro.
De câțiva ani au început să apară foarte multe grupuri unde poți să îți faci publicitate să vinzi ceva sau să cumperi ceva ne mai fiind necesar să îți creezi un cont pe un site de anunț.  Dar și pe Facebook  pe foarte multe grupuri  poți avea un anunț care să  iasă în evidență celor care pe acel grup în vederea  cumpărării unui produs. Astfel anumită sumă de bani pentru acel anunț  Sau în cel mai bun caz trebuie să aduci un anumit număr de membri.

 Ce avantaje am dacă public anunțuri pe internet?
Spre deosebire de conturile clasice date în presă,  anunțurile online îți oferă o serie de avantaje.
Ținând cont că România are 10 milioane de utilizatori de internet cei care sunt interesați să cumpere un anumit produs vor intra pe Internet și vor căuta în motorul de căutare ceea ce interesează. Anunțurile au o  acoperire mult mai mare față de anunțurile publicate în ziare.

Probabil că mulți dintre voi doriți să  publicați același anunț de mai multe ori  ca să ajungă pagina, ceea nu este posibil pentru că administratorii  vor anunțul dumneavoastră și îl voi șterge.  este posibil ca și contul dumneavoastră să fie șters.  Pentru enunțurile în care nu se plătește nimic trebuie să ai în vedere următoarele lucruriCare este duplicat și șterge.  Deci  ca să ai șanse de reușită în zarea lucrurilor tale  postează anunțuri pe cât mai multe siteuri  de anunțuri și  astfel mai mulți sorți de izbândă.

Există preturi de anunțuri care  îți oferă posibilitatea să editezi anunțul Dacă dorești asta dupa bunul plac.

Sfaturi privind publicarea anunțurilor. Cum să vinzi un produs?

Există câteva lucruri care trebuie să le știți atunci când doriți să postat un anunț un site anume.

Trebuie să țineți cont de câteva lucruri esențiale cum ar fi:   calitatea  fotografiilor realizate,  descrierea produsului cât mai  detaliată.

Când vorbesc despre calitatea fotografiilor mă refer la poze clare detaliile,  acestea trebuie realizate fie ziua când este lumina naturală ori la lumina albă (solară).  a se evita pozele în făcute la lumina unui bec incandescent. Realizarea fotografiilor trebuie să fie cât mai clară să se vadă detalii pe acel obiect şi de preferat să faceţi pozele la rezoluţie maximă.

Detaliile care le veţi scrie în anunţ privind produsul respectiv care îl vindeți să fie clare. Este indicat dacă este un produs electronic cum ar fi un smartphone, laptop, TV etc, sau un produs electrocasnic etc, să căutați pe internet numele produsului care îl aveți și să copiaţi informațiile produsului site-urile producătorilor  respectivi.

Să aducem în atenţie și despre cel  mai important aspect – preţul.  Prețul îl stabiliți dumneavoastră vânzătorul  în funcție de anul cumpărării produsului respectiv de uzura acestuia. Aveţi grijă să nu puneţi un preţ mare pentru că aşa veţi sta cu anunţul. Un sfat important ce vi-l ofer este să puneți una preț negociabil înttodeauna ceva mai mare și să așteptați telefoane sau mesaje privind viitoarele oferte.
Ca și cumpărător  aveți mare grijă la acele produse care sunt false sau au defecte.  Există și persoane care dau țepe  altora  vânzând lucruri defecte.   Așadar sfatul meu este ca  dumneavoastră să vă întâlniți cu acel vânzător și să testați produsul dacă constatați că produsul este neconform cu cel de scris în anunț și la fel pozele diferă nu îl cumpăraţi pentru că veţi lua ţeapă pe barba voastră  și veți regreta.  dacă este un telefon sau una electrocasnic sau orice Altceva ce are legătură cu curentul electric este obligatoriu să Verificați acest produs și să îl testați amănunțit.  Deci mare grijă la  acești vânzători.

Anunţuri promovate sau anuţurile gratis?
Anunțurile plătite  îți oferă mult mai mult față de un anunţ în care  gratuit. Şi asta e cat se poate de clar, plătești și ai șanse mari sa vinzi  produsul de care dorești sa scapi cat mai repede.

Dar care sunt avantajele anunțurilor plătite?

Există anumite planuri siteuri de enunțuri prin care tu poți să îți promovezi anunțul contra unei sume de bani. Deci  anunturile promovate iti  oferă multe avantaje.  Dacă luăm exemplul site-ului olx.ro  observăm că sunt oferite trei planuri Pentru promovarea unui anunț, Start, Standard si Pro  și în funcție de planul care l-ai ales  ai fi trei zile de promovare în lista de anunțuri, 7 zile sau 30.   Practic îți poți crea singur campania de publicitate  dacă ești un utilizator normal sau ai o companie pe unul dintre aceste saituri care sunt sub umbrela OLX. Toate anunțurile adăugate gratuit sau cele plătite pe OLX sau în pe saiturile sub egida au o valabilitate de maxim 30 de zile. Prețurile le găsiți pe siteul OLX.

În ultimul plan îți oferă posibilitatea să ai anunțul promovat în prima pagină pentru șapte zile.  Prin urmare  Dacă dorești să obții o mare vizibilitate pentru anunţul sau anunţurile tale şi să ai șanse de reușită 100%  anunțurile promovate sunt soluția pentru tine.

Care sunt cele mai căutate anunțuri?
Cele mai căutate anunțuri atât pe internet cât și în acele ziare sunt anunturile privind autovehiculele, electronice, electorcasnice, vanzarile de apartamente, imobile., Ambarcatiuni, moda frumusete, Sport, casa si gradina.  Nu fac excepție și anunțurile pentru meditații sau pentru căutarea unui anumit job. Piața anunțurilor din România este întradevăr foarte mare grație acestor saituri care generează   milioane de vizite o lunare  și este în continuă expansiune.

Dacă va plăcut articolul vă rog să dați un share și un like ca să citească și prietenii voștri

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment