Chinezii de la Vivo pun bazele poate celui mai tare smartphone al momentului

Dă şi tu share articolului

Chinezii de la Vivo pun bazele  poate celui mai tare smartphone al momentului. Asistăm cu toții la o competiție tot mai acerbă între marii producători  de telefoane inteligente de pe piață. 

Fiecare dintre aceștia dorește să atragă cât mai mulți clienți prin lansarea noi telefoane cât mai interesante.  De această dată este rândul companiei chineze Vivo.  deși este această companie  dorește să aducă în atenția publicului un  telefon highend.Acum însă Vivo este cât mai aproape de lansarea unui succesor pentru Nex, iar noul smartphone pare să fie unul care te-ar putea interesa.Conform spuselor lui Ben Geskin:  Ar urma să avem de-a face  cu un smartphone de top Și dacă ne uităm la imaginile render apărute până acum  Dar și pe YouTube  telefonul este foarte intrigant.

Nox 2  dispune de două ecrane unul în față și altul pe spate ce  îl face foarte interesant.  Unul din cele două ecrane nu are margini, iar al doilea ecran este mai mic pentru a putea lăsa spațiu celor trei  camere dar si unui LED in forma de inel. Nu se ştie care este scopul acestui LED în formă de inel dar vom vedea în viitor care e treaba cu el.

Au existat destule zvonuri conform cărora Max 2 ar avea o cameră frontală care se poate ridica exact ca intr-un model Allview.  însă acest model are un scanner ce poate crea modele 3D.Telefonul este în stare să mapez obiecte vizualizate cu pulsații luminoase și asemenea măsoară timpul necesar pentru ca lumina să se întoarcă la senzor și oferind o imagine cât mai clară.

Tot acest telefon oferă funcția de m naștere facială ce are o acuratețe e foarte ridicată dar și sisteme de realitate augmentată.
Vivo ne demonstrează faptul că tehnologia nu are limite și regăsim o grămadă de interesante pe nou telefon.

Acest telefon urmează să fi dezvăluit în aceasta luna. Deci,  nu mai este mult timp până când Vom vedea mai multe detalii despre acest telefon.

Dați și voi un share și un like postării

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment