De ce Samsung S11 ar putea avea numele de Samsung S20?

Dă şi tu share articolului

De când a fost lansată gama Galaxy și până în prezent Samsung a menținut aceeași denumire și aceeași strategie. În 2020, am putea vedea un Samsung S20, nu un Samsung Galaxy S11. Sunt câteva motive pentru această schimbare.

Samsung are un eveniment de tip unpacked pe data de 11 februarie însă nu a spus oficial dacă e vorba de Samsung S11, dar altceva nu ar mai putea fi în perioada asta. În ultimele luni a fost însă vehiculat și numele Samsung S20. Nu se cunosc prea bine motivele pentru care Samsung a decis să nu mai pună numele de Galaxy. Publicația Korea Times susține ca producătorul ar trece la acest nume ca să marcheze lansarea în 2020.

Dincolo de-a marca anul 2020 cu Samsung S20, se prea poate ca producătorul să fi decis să pună acest pentru a transmite mesajul că-i un telefon cu totul nou, cu totul inovator diferit de cele precedente.

Dacă ar fi un Samsung S11, utilizatorii ar putea avea senzația că-i actualizarea modelului de anul trecut. Dacă-i Samsung S20, ar putea crede, ceva mai îndreptățit faptul că este un telefon cu totul nou.

Din punct de vedere al specificațiilor, telefonul promite mult. Baeria va avea 4500 mAH o premieră pentru Samsung va fi telefonul cu cea mai mare autonomie de până acum.
Din punct de vedere al designului noul Samsung S11 ar avea un design diferit iar pe spate se vor regăsi camerele foto în colțul din stânga sus și nu dispuse pe orizontolaă pe mijloc cum e la Galaxy S10.


Astfel, telefonul car fi disponibil în trei versiuni: 6,3 inci, 6,7 inci și 6,9 inci. E de așteptat să fie menținută strategia de denumire din 2019: S20e, S20 și S20 Plus.

Sigur, toate vor avea ecrane foarte bune de tip SUPER AMOLED, hardware pe măsură, baterii mai mari decât modelele de acum, dar și camere foto diferite de ce-ai văzut în 2019.

Și asta putem vedea de ja pe modelul Galaxy S10, un telefon premium cu o cameră ce are un senzor de 48 Mpx. Sigur că cei de la Samsung inovtează mereu.

Samsung S20, de cealaltă parte, ar aduce în premieră un senzor gigant de 108 megapixeli creat special pentru el. Este o noutate în domeniu pe un smartphone.

Bineînțeles că doar sunt zvonuri și nimic confirmat oficial. Rămâne de v ăzut dacă noul flagship va purta denumirea de Samsung S11 sau Samsung S20. Producătorul ar marca astfel un nou deceniu și-o nouă direcție pentru telefoanele sale, un deceniu care va fi remarcabil și prin telefoane pliabile.

Dați și voi un share și un like!

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment