Când se lansează Samsung S11 – anunțul oficial a fost făcut de către SAMSUNG

Dă şi tu share articolului

Samsung Galaxy S11 va fi un telefon foarte improtant pentru 2020. Se cunoaște în prezent și data oficială de lansare.

Există o mulțiem de zvonuri cu privire la Samsung Galaxy S11 care au făcut încojurul lumii în ultimele trei luni.De la o dată neoficială de prezentare până la o confirmare oficială. În primele zile ale anului, compania a anunțat când susține următorul mare eveniment. Samsung S11, dar și Galaxy Fold 2, sunt cele două telefoane așteptate.

Conform acelor zvonuri Galaxy S11 s-ar lasna pe 18 feb ruarie. Samsung a decis ca data de lansare pentru Samsung Galaxy S11 să fie 11 februarie. Noul telefon ar putea fi prezentat la acest eveniment de tip Unpacked. Astfel, pentru CES 2020, rămân Galaxy S10 Lite și Galaxy Note 10 Lite să fie prezentate.

Și la fel ca până acum Samsung a anunțat evneimentul Unpacked printr-un video pe YouTube însă n ua oferit prea multe detalii. Galaxy S11 ar urmea să aibă telefonul cu cea mai tare cameră foto.
Galaxy S11 va fi un telefon inteligent ce va rula sistmeul de oeprare Android ca toate care au fost lansate până acum.

Telefonul va rula ANdroid 10 cu ONE UI 2.0 și va dispune de un ecran foarte buncu un contrast de senzație. Dar poate cel mai important lucru îl va reprezenta camera de 108 megapixeli. Da ați auzit bine. 108 megapixeli.

Samsung S11 ar folosi un senzor diferit – tot de 108 MP, tot de 1/1,3 inci – proiectat pentru modelul flagship al companiei. Va costa însă mai mult.

Senzorul gigant de 108 MP care se va regăsi pe noul Galaxy S11 ar fi unul util mai ales atunci în situații de lumină slabă. Deci, ar combina informația de la opt mega pixeli într-unul singnur iar imaginea finală de 13.5 megapixeli.

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment