De ce nu ar trebui să mai folosești lanterna de la telefonul tău mobil: explicația experților

Dă şi tu share articolului

O lanternă încorporată eficientă este inclusă în smartphone-uri, care este convenabilă și simplu de utilizat.
Cu toate acestea, dacă sunteți conștienți de ceea ce este benefic pentru telefon, puteți alege să renunțați să mai depindeți de ea.

Din moment ce cu toții ne folosim telefoanele ca lanterne, nu are rost să fim ipocriți.
Majoritatea oamenilor au întotdeauna telefonul la ei, iar lanternele mici cu LED ale majorității telefoanelor mobile pot ilumina o zonă întunecată cu aproximativ 40-50 de lumeni.

În unele circumstanțe, puteți modifica luminozitatea lanternei de pe telefon, dar acest lucru nu este întotdeauna suficient.
Deși Apple Watch dispune de o opțiune de lanternă, aceasta nu funcționează întotdeauna atât de bine pe cât ar putea.

Ce alternativă există

O lanternă ultra-compactă integrată într-un gadget pe care îl aveți deja asupra dumneavoastră poate părea soluția ideală pentru acele situații neprevăzute în care trebuie să descoperiți ceva ce ați scăpat sub pat sau căutați ceva în geantă într-o mașină întunecată.

Cu toate acestea, smartphone-urile costă o mulțime de bani și sunt, în general, destul de fragile.
Fără îndoială că ați trata cu grijă o lanternă standard dacă cineva v-ar prezenta una care costă 5.000 de lei și este fabricată din sticlă fragilă, nu-i așa?

Cu toate acestea, în ciuda faptului că sunt scumpe (așa cum am menționat deja) și că sunt ușor de scăpat în întuneric într-un moment de nesupraveghere, ne folosim telefoanele pe post de lanterne în fiecare zi.

Simpla dorință de a căuta un obiect mic într-un mediu întunecat poate face ca noi să plătim un preț mare pentru această greșeală.

Puteți achiziționa, de asemenea, o lanternă independentă, incredibil de mică, pentru a îndeplini aceeași funcție.
Bineînțeles, v-ați supăra dacă ați distruge o astfel de lanternă care costă, să zicem, 20-30 de lei, dar nu la fel de mult ca în cazul în care ați scăpa telefonul pe jos. 

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment