Cum să îţi încarci smartphone-ul mai rapid

Dă şi tu share articolului

Știm cu toții acel moment când bateria telefonului este pe descărcate și dorim să facem ceva pentru a încărca telefonul nostru.

foarte multe telefoane smartphone de pe piață vin cu încărcătoare ce nu pot încărca bateria telefonul în timp mai scurt pentru că au doar 1 amper/oră s În special la cele smartphone-uri entrylevel sau midrange. Şi asta este destul de deranjant pentru cei care doresc să își încarce telefonul rapid.

Haideți să vedem un truc dacă putem să spunem așa pentru încărcarea bateriei mai rapid cu până la 25% telefonul este deschis.

Atunci când timpul trece împotriva ta și Ești pe fugă și bateria telefonului se apropie cu pași repezi de 0 există un care nu prea a fost dezbătut pe internet. Dar este cât se poate de real. Pentru a încărca telefonul mai rapid decât o face modul clasic atunci când conectezi cablul USB fie prin cablul USB la PC, sau direct la priza de curent este bine să avem în vedere următoarele lucruri.

Comutarea pe modul avion sau Airplane Mode trebuie făcută atunci când dorești să încarci telefonul. Cum faci asta? Simplu. Tragi cu degetul de sus in jos apoi alegi Mod Avon şi asta e tot.

Această funcție îți încarcă telefonul cu 25% mai repede decât în modul obișnuit. Dar trebuie să ai în vedere următorul lucru odată ce vrei activa modul avion cu toate rețelele vor fi deconectate astfel că nu vei mai putea primi apeluri şi iniţia apeluri în momentul încărcării pentru că reţeaua nu va mai fi solicitată de către baterie momentul încărcării.

Așa că dacă ştii căă nu vei primi apeluri sau nu te interesează astea este o bună opţiune să îţi încarci telefonul în acest mod şi astfel telefonul se va încărca mai rapid cu 25% spre deosebire de o încărcare clasică.

Aș vrea să știu și eu voi cum vă încărcați telefonul, care este modalitatea de încărcare?

Dacă va plăcut articolul dați voi un share și un like

Dă şi tu share articolului

Te-ar mai putea interesa

Leave a Comment